Mis on püsiteenus ja mis põhiteenus?

Püsiteenus maksab 15 eurot ja selle igakuise tasu eest saavad eraisikud vastused oma õiguslikele küsimustele, lasta dokumente üle vaadata ning lisaks on võimalus saada 30% võrra soodsamaid teenuseid tavahinnakirjast. Lisaks saab klient peale esimese aasta möödumist lisatasuta õigusliku kaitse kui keegi peaks teda kohtulikult süüdistama. Ettevõtetele algab pakett 49 eurost kuus.
 
Põhiteenused on lepingute ja dokumentide koostamine Dokud.ee keskkkonnas, õigusspetsialistiga konsulteerimine 30 minutit igas uues õiguslikus küsimuses, vastused õiguslikele küsimustele, dokumentide ülevaatamine ja õigusliku hinnangu andmine.

Ühe väiksema paiga ettevõtjana on dokud.ee kliendiks hakanud ProGrupp transpordiettevõte Sauelt. „Dokud.ee pakutav lahendus aitab meil planeerida ja olulisel määral vähenda oma õiguskulusid. Enam ei  pea muretsema igakordse telefoni tõstmisel oodatava arve pärast või võtma ette sõitu Tallinna," sõnas transpordi ettevõtte ProGrupp esindaja Kristo Kõrv.    

Lepingust naabrimehega kuni kohtuvaidlusteni välja

Oletame, et naabrimees tahab laenuks raha saada, suuremat summat, soovid selle aga juriidiliselt fikseerida. Kui oled paketiklient siis on selle koostamine tasuta. Kuid ühe laenulepingu saab koostatud ka 8.99 euro eest. Standardsemate lepingute ja dokumentide hind oleneb nende keerukusest, kuid jääb vahemikku 3.99 kuni 11.99. Alati on garanteeritud, et saab esmase nõustamise vastuse ja nõustamise enda tasuta. Samuti saab hinnangu dokumentidele. Kuid kui tekib vajadus suuremahulisteks tegevusteks nagu hagi ettevalmistus võ kohtuprotsessid siis sõltub hind olukorrast. Küll aga on garanteeritud -30% tavapärasest hinnakirjast.