Etteantud programm on nii tihe, et paaride jaoks on paras väljakutse kõik see mõneminutilistesse videotesse mahutada. Eestielu.ee toob lugejateni kõigi võistlejate videod ning vahetud emotsioonid külastatud paikadest. Võistluste käigu ja videotega saab end kursis hoida kohalike uudiste portaalis eestielu.ee rubriigis "Reisimäng".

Paar nr 1: Marko (26) Jõgevamaalt ja Mihkel (28) Tallinnast

SOOMAA
Mihkli ja Marko seiklus algab Soomaa külastuskeskuses. Päev jätkub Soomaa.com poolt spetsiaalselt neile kokku pandud raba- ja kanuumatkaga, mis sisaldab ka lõunat vabas looduses. Õhtusöögielamusi pakub Jüri Kodukõrts. Ööbimiskohaks on Mihklil ja Markol Riisa Rantšo. Teisel päeval ootab Mihklit ja Markot Junsi Puhkekekskus, kus nad saavad panna proovile oma vibulaskmise oskused ning einestada vabas looduses.


Mehed said seitse aastat tagasi tuttavaks ühise töökoha kaudu restoranis Olde Hansa ning on sellest ajast peale sõbrad olnud. Elukutsele kohaselt paelub neid kohalik köök ja toidukultuur.

Paar nr 2: Annely (22) Kehrast ja Meeri (23) Tallinnast

LAHEMAA
Meeri ja Annely esimeseks ülesandeks on läbida Lahemaa Rahvuspargis asuvad Oandu Loodusmetsa rada ja Koprarada. Pärast kehakinnitust Altja Kõrtsis tutvuvad neiud Altja Kalurikülaga. Meeri ja Annely õhtustavad Toomarahva turismitalus ja ööbivad Sagadi mõisas.

Teine päev algab Meeri ja Annely jaoks Sagadi mõisa muuseumi ja metsamuuseumi külastusega. Lisaks saavad nad rohkelt teadmisi merest, sest plaanis on Käsmu meremuuseumi, kapteniküla ja Käsmu matkaraja külastus ning lõuna mere ääres valmistab neile Aarne Vaik.


Neiud on keskkoolist alates head sõbrannad, kes on palju koos reisinud ja enda sõnul on neil väga hea meeskonnatöö.

Paar nr 3: Meelis (22) ja Kadi (23) Tallinnast

MATSALU
Esimesel päeval külastavad Kadi ja Meelis Matsalu looduskeskust ja Pivarootsi Tuulikut. Nad teevad rattaretke looduses, naudivad lõunaks grillitud roogi ning kui aega jagub, õpivad ka tennist mängima. Samuti tutvustab tuulikupidaja oma valdusi.
Õhtusöök ootab paari Männiku talus, kus perenaine valmistab toitu eksklusiivses maa-ahjus. Ööbima ootab neid Algallika Mäe talu.

Teisel päeval tutvustab Mäe talu peremees Kadi ja Meelisele Kadakarada. Päev jätkub Ranna Rantšos, kus tehakse tutvust loomadega ja peetakse rannapiknikku.


Meelis töötab üritusturundusega tegelevas ettevõttes, Kadi on lasteaiaõpetaja, kes vabal ajal tegutseb tantsutreeneri ja tantsijana ning esineb ööklubides showprogrammidega.

Paar nr 4: Jaak (37) Läänemaalt ja Kaie (38) Tallinnast

KÕRVEMAA
Jaak ja Kaie seiklevad Kõrvemaal ja käivad kõigepealt Aegviidus RMK teabepunktis, seejärel võtavad ette ratsamatka Kõrvemaal, mille on pannud kokku Kivisaare Ratsatalu.
Pärast väsitavat matka-päeva õhtustab paar Musta Täku Tallis ja naudib kultuurielamusi Pullitalliteatri etendust vaadates. Jaak ja Kaie ööbivad Jäneda mõisas.

Teisel päeval saavad Jaak ja Kaie proovida lõõgastumist Kleopatra piimavannis. Siis aga ootab neid ratastel loodusmatk Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuse valdustes.


Kaie on emotsionaalne ning Jaagul on suur reisikogemus ja oskus leida üled kõige põnevamad kohad. „Kahepeale kokku oleme hea tiim, kes oskab teisi inimesi nakatada ja kaasa vedada," räägivad Jaak ja Kaie.

Paar nr 5: Jan-Erik (26) Tallinnast ja Marelle (23) Viimsist

KARULA
Marelle ja Jan-Erik vaatavad ringi Karula rahvuspargis ning esimeseks peatuspaigaks on Karula RMK teabepunkt. Seejärel külastavad Rebäse maastikurada ja vaatetorni, lõunatavad Sangaste alevikus asuvas Rukki Majas ja uudistavad Sangaste lossi. Pärast seda avastavad nad Metsamoori Perepargi loodusimesid. Õhtusöögiga piknikukorvi  toob Marellele ja Jan-Erikule kohale Valgas asuv hotell Metsis. Öömaja ootab neid Nakatu turismitalus.

Järgmisel päeval võtavad Marelle ja Jan-Erik ette Eha Talu ratsamatka Rõuges.


Selle paari tutvus on veel noor - koos on oldud ligi üks aasta. Nad armastavad spontaansust ning lubavad seda ka reisimängus demonstreerida.

Viiest võistluspaarist langeb igal nädalal välja võistkond, kelle video saab Puhka Eestis Facebooki keskkonnas fännidelt kõige vähem hääli. „Eile nägin ma Eestimaad" mängu ja eksklusiivse lisapuhkuse Vihula mõisas võidab paar, kes suudab neli nädalat mängus püsida ning viimasel hääletusel kõige enam fännide poolt antud like-klikke koguda.