Sellel detsembrikuu kontserdil esinesid enamasti lauljad ja muusikud G.Otsa nimelisest Muusikakoolist ja Eesti Muusikaakadeemiast. Kõlasid meloodiad viiuli, klaveri, flöödi, saksofoni, kontrabassi ja kitarri saatel. Samuti esinesid teatriartistid. Publikule tutvustati helilooja vähemtuntud kammer- ja vokaalpalu. Lindakivi Kultuurikeskuse saal oli täidetud publikuga, aga kui lavale tulid kaks Vaida aleviku tüdrukut Angelina Koch ja Jevgenia Grigorjeva, saal elavnes ja täitus aplausiga.

Suurel laval esinemise au oli antud ainult neile. Tüdrukute pedagoog A. Solovjova valmistas nendega ette kaks lüürilist-romantilist laulu Mikael Tariverdijevi muusika põhjal. Need olid laulud "Väike prints" kinofilmist "Reisija Ekvadorist" ning "Kuninga ja Anželika duett" fi lm-muinasjutust "Hirvekuningas".

Laule esitasid nad 19. sajandi kostüümides, mille juurde mõtlesid ise välja ka lavaliikumised. Nad nägid välja nagu tõelised printsess ja kuningas. Tüdrukutele meeldib väga M. Tariverdijevi muusika. See rõõmustab, kuna selline muusika arendab lastes head muusikamaitset. A. Solovjova poolt oli välja pandud ka fotonäitus M. Tariverdijevi elujärkudest ja tegemistest.

Kontserdi lõpul said osalejad mälestussuveniire, lilli ja pärast kostitati neid kohvikus, kus kõlasid veelkord M. Tariverdijevi laulud.