Tegevusaastal korraldas klubi 8 üritust, lisaks võeti aktiivselt osa Koeru pildiraamatu esitlusest septembris ja Kalju Lepiku IX luulevõistlusest oktoobris.

Osavõturohke oli veebruaris toimunud klubi 36. aastapäevale pühendatud luuleetendus „Kingin Sulle päikesekiired". Kõige populaarsemaks ürituseks tunnistati küsitluslehtedel juunis toimunud ekskursioonmatk Endla Looduskaitsealale. Matkajuht, Rakke muuseumi juhataja Antti Ilomets andis 20 vaprale matkajale üle medalid ja tänutähed.

Elamuslik oli ka novembris videvikutund „Aastaajad luules ja muusikas". Üritustest osavõtt võiks parem olla: keskmiselt 18 liiget ühel üritusel. Kõikides ettevõtmistes osales Juta Rundu, kellele anti üle ka aktiivsuse tänukiri. Õhtu üllatusesinejaks oli klubi liikmeist moodustatud naisansambel, kes laulis armsaid jõululaule. Seejärel lauldi ühislaule vanast jõulusalmikust.

Välja oli pandud raamatuklubi kroonika kümnel lehel kirjutuste, fotode ja illustratsioonidega.

Vaimuvalguse rahvas otsustas uuest aastast koondada luulehuvilised lüürika sõpruskonda, et esineda luulekavadega klubiõhtutel. Esimene luulekava Juhan Sütiste kodu-ja lembeluulest tuleb esitamisele juba 19.jaanuaril 2012.a.

Klubi finantsidest andis ülevaate laekur Eda Kupp. Liikmemaksud on kõigil makstud.

Suur tänu Koeru Projektile, kes on Vaimuvalguse klubi toetanud kahel korral ja andnud kokku 94 eurot kirjanikuga kohtumiseks ja ekskursiooni korraldamiseks.

Klubi üldkogu otsustas hinnata klubi tegevuse heaks ( plussiga).

Jaanuarikuu üritus toimub neljapäeval, 19. jaanuaril kell 17.30 raamatukogus. Herbert Last räägib Juhan Sütiste elu-ja loometeest.