Edukad on oldud paljudel erinevatel aladel nii maakonna kui riigi tasemel: lisaks aineolümpiaadidele ka joonistusvõistlustel, võistulaulmisel, jutu- ja joonistusvõistlustel, luulepäevadel, viktoriinidel, arvukatel spordivõistlustel, sh rammumehe võistlusel.

Rida tippsaavutusi on meie õppuritel maakonna tasandil. Majandusolümpiaadi võitis Mihkel Parkja (11. kl, õp. Ülle Tõnutare), vene keele piirkondlikul olümpiaadil sai esikoha Sander Kannel (8. kl). Villem Madisson sai 1.-2. koha matemaatika järelkasvuolümpiaadil, Arto-Ron Ojaste (3. kl) tuli esikohale 3. klasside õpioskuste olümpiaadil.

Kõrgeid kohti on saavutatud ka konkurssidel. Kevin Müürsepp sai esikoha Juhan Sütistele pühendatud luulepäeval. Märt Kutsar võitis maakondliku joonistusvõistluse „Minu suurim teatrielamus".

Võistluse „Eesti parim õpilasfirma" lõppvõistlusel osalesid meie kooli õpilasfirma ÕF Seebitar (juhendaja õp. Ülle Tõnutare).

Spordis on saavutatud kõrgeid kohti nii riiklikul kui rahvusvahelisel tasemel - Ilona Aigro sai II koha rahvusvahelisel võimlemisvõistlusel Miss Valentine, samuti I koha Eesti MV-l ning Tartu linna MV-l.

Kõikide saavutustega on võimalik detailsemalt tutvuda valla kodulehel http://www.luunja.ee/uldinfo/vald-tunnustab