Eelmise aasta talve läbivaks jooneks oli õmblemine. Õpiti lapitehnikat, pajakindaid ja pajalappe õmblema. Kevadel korraldati tehtud töödest näitus.

Külamaja liikmed üritavad ühiselt kõigis töödes ja üritustes kaasa lüüa, edendada külaelu, panna käed külge igal heakorra üritusel ning kaasata kõigis tegemistes ka rohkem külarahvast. Kevadel löödi ühiselt kaasa ürituse Teeme ära! raames suurel ühiskoristuspäeval linnuse pargis.

Uus hooaeg läks taas käima oktoobri lõpus. Arutati, millega sel talvel tegelda, ja leiti, et võiks üles panna kangasteljed, mis saigi teoks. Ka esimesed vaibad on juba kootud. Kellel huvi ise omale vaipa kududa, on külamajja oodatud. Kindlasti on kõigil seismajäänud riideid ja nüüd on võimalus meie juures anda neile uus elu. Kui kellelgi on kindel soov siiski uus vaip oma kätega kududa, aga puudub materjal, siis selle taha asi seisma ei jää, sest külamajas on seda piisavalt.

Koos käime pühapäeviti. Esimesel advendil valmistasime süüteroose. Kellel soovi ja tahtmist midagi ise teha, liitugu julgelt meiega.

Häid jõule, toredat aastavahetust ja teguderohket uut aastat külarahvale!