Enne vanavanemate pidu austati ühel õhtupoolikul isasid. Lepatriinude rühm ehk 6.-7.aastased lapsed maskeerusid mardisantideks ja kohendasid neiks ka oma isad, ning jooksid siis niiviisi üheskoos läbi kõik rühmad. Ikka nagu kombeks: laulsid ukse taga, mängisid „pererahvaga", tantsisid ja esitasid mõista­tusi. Ja ega „pere" neid ka maiustusteta jätnud. Isa­dele oli mõeldud igasuguseid põnevaid ettevõtmisi: joonistamist ja luuletuste väljamõtlemist ning ühed isad kaunistasid isegi rühma. Meeldiv on kogeda, et isad leiavad kiirele töötempole vaatamata aega ka oma pisipere jaoks.

Perepäevana korraldas TEL-rühm lasteaias ohutu liikluse õpetamiseks mängu „Liikumine liikluses", kus pered õppisid erinevate mängude kaudu tundma liiklusmärke ning proovisid ka nende järgi liigelda.

Pimedat aega valgustasid lasteaeda külla tulnud kadrisandid Tamsalu lasteaiast Krõll, kes esinesid lustliku ja vahva kavaga.

Sügisel toimus sügislaat, kus omavalmistatud mänguraha eest sai osta erinevaid aiasaadusi, kasu­tatud mänguasju ja raamatuid. Selle vahva ürituse korraldas lasteaiaõpetajatest koosnev õuesõppe-grupp. Loomulikult olid ostetavad asjad kodudest kaasa antud. Oli näitlemist, nalja ja süüa.

12.detsembril toimus heategevuslik jõululaat, kus müüdi kõike, mida usinad lapsevanemad valmista­nud olid - loomulikult päris raha eest, et lasteaiale midagi meeldivat lubada. Töötasid teetuba ja oli võimalus mitmel moel meelt lahutada.

Jõulukuu 5.päeval käisid lapsed Rakvere linnuses jõulumaal ja jäid seal toimunuga väga rahule. Jälle tänu oma tublidele vanematele, kes seda võimalda­sid!

Jõulukuul ongi lastel palju põnevat ees, küll esmas­päevased jõuluhommikud ja jõulupudru söömine ning muidugi ka see kõige tähtsam - jõuluvana.

Soovime teilegi kõigile meeldivat jõuluaega ja õn­nelikku uut aastat!