Koidulas on valminud maanteetranspordi oote­ala. Pikki veoautode järjekordi kuni Matsurini me enam ei näe ja koostöös Maanteeametiga saime tublide vallakodanike abiga ka maantee ääred puhtaks ja korrastatud. Koidula objektide valmimine on kaasa toonud töökohtade tekke ja vähemalt 8 Värska valla elanikku on esialgu Koidulas endale töökoha leidnud. Loodame, et lähiajal see arv tõuseb.

Peko etendused on möödanik ja võime öelda, et kogu projekt on kulgenud edukalt. Edukust võib mõõta publiku huviga ja pealtvaatajaid oli palju. Peaaegu kõik 9 etendust koos lisaetendusega läksid täismajale ja Värskat külastas enam kui 7000 külalist. Peko etenduse edukasse läbivii­misesse on panustanud väga mitmed inimesed. Kui hakata kõiki üles lugema, siis läheb nimekiri väga pikaks ja on alati oht, et keegi ununeb. Sel­lepärast sooviksin öelda TEILE KÕIGILE, kes olid seotud Peko etendustega, SUUR TÄNU!

Meie lähiaastate suurimaks ülesandeks on ha­riduselu jätkusuutlikus Värska vallas. Millise lä­biva suuna(d) võtab Värska Gümnaasium ja kas me suudame gümnaasiumi osa säilitada. Üle Eesti väheneb maapiirkondades õpilaste arv ja Värska pole selles erand. Gümnaasiumiastme esimesse klassi astus 6 õpilast ja 1. klassi 4 õpi­last. Seda kõike arvestades jätkame haridustee­malisi arutelusid ja ootame kõiki enda väärtus­likke mõtteid edastama 27. septembril toimuval arutelul Värska Kultuurikeskuses.

Soovin vallarahvale edukaid ettevõtmisi ja uusi ideid elu paremaks tegemisel koduvallas!