38 aasta jooksul on Lepatriinule ka palju sõpru kogunenud. Sõpradega on tore kokku saada ja midagi huvitavat koos teha, mitte ainult veebruaris sõbrapäeval, vaid ka kõikidel teistel pä­evadel aastas.

Jaanuaris oli meie koolirühma lastel ja rahvapilliansamblil väl­jasõit Tartu Hooldekodusse. Meid mäletati seal. Mõnel hoolde­kodu hoolealusel olid kaasas maalitud kivilepatriinud, mis paar aastat tagasi neile kingituseks viisime. Tore oli olla oodatud. Meie kuulajad olid väga emotsionaalsed, laulsid kaasa ja plaksutasid. Marii esitatud laul pani nii mõnegi kuulaja heldima.

Jaanuaris sai ka piimanädalat peetud. Vorbuse laudas käisid Kaisutriinu rühma lapsed. Maie Mölder rääkis palju huvitavat lehmadest ja laudatööst. Kõik osalejad leidsid, et lehmad on väga targad loomad: oskavad järjekorras seista, oskavad ennast sügada, oskavad ise lüpsiaparaadi juurde tagurdada. Täpitriinu rühma lapsed käisid külas Rahingel Piiri talus, kus taluperenaine Helgi Kõomägi näitas lastele koduloomi, valmistas koos lastega kohupiima, tegi koorekomme ja toredale päevale pani punkti väga-väga maitseva kohupiimakoogi söömine.

Suured tänud töökatele naistele, kel oli aega ja tahtmist meie lapsi vastu võtta ja neile hindamatuid teadmisi jagada.

Veebruar on alles ees, milline ta olema saab sõltub ainult meist endist. Ettevalmistused juba käivad.

Täname siinkohal kõiki meie sõpru. Ei, ma ei hakka neid loen­dama, tahan vaid öelda, et ka uutele sõpradele on meie uksed valla.