11. veebruaril oli koolis vastlapäev. Sündmus oli korraldatudki kui tagurpidi vastlapäev - valel päeval ja vales kohas, ehk siis mäele seekord ei mindud. Vastlapäeval oli hoopis kavas teatesuusatamine, lumes rahvastepall, köievedu ja lumekindluste ehitamine. Pärast toredat sündmust, said kõik osalejad vastlakuklit ja teed.

13. veebruaril toimusid Laiusel maakonna MV rahvastepallis 1.-3. klassi poistele. Meie kooli poisid saavutasid Pala kooli järel tubli II koha. Kokku oli võistlemas 7 võistkonda. Voore PK mängis koosseisus: Albert Laanemäe, Sander Ivanenko, Gregory- Kenneth Pekka, Eerik Ratassepp, Emil Pütsepp, Andro Schasmin. 19. veebruaril toimus Palal rahvastepallis võistlus 1.-3. klassi tüdrukutele. Ka seekord tuli alla vanduda ainult Pala koolile.

Saavutati tubli II koht. Voore PK mängis koosseisus: Melissa Maasing, Kerda Kallas, Getrud Tarum, Johanna Aren, Liisa-Marie Paas, Meribel Paap.

21. veebruaril toimusid suusatamise meistrivõistlused Kuremaa terviseradadel. Üle pika aja olid suusatamas ka Voore kooli õpilased. Kiidan kõiki osalejaid, sest tegelikult olid tulemused head, arvestades, et me ei ole saanud väga palju harjutada. Kooli olid esindamas Kristo Lehtsalu, Emil Pütsepp, Tauno Martin, Alvaro Schasmin, Kristel Lalin, Keio Kaasik, Rauno Martin.

15.-16. märtsil võistlevad 4.-6. klassi tüdrukud Laiusel toimuval korvpallivõistlusel Contra Cup, mis toimub Laiusel juba 14 korda.

Plaanis on ka võistlema minna mini-klassi poistega korvpallis maakonna meistrivõistlustele. Päris palju võistlemist, aga see kõik on õpilasi arendav ja vahva on ju õpitut proovile panna teiste koolide õpilaste vastu ja saavutada seejuures nii häid tulemusi. Kiidan kõiki sportlasi, kes on maakonnas kooli esindamas käinud. Trennis näeme!