Meeskondadest olid kohal Tamsalu VK (Võrkpalliklubi) veteranid ja küla­listena V-Maarja mehed. Veteranid ei suutnud noorematele erilist vastupanu osutada ja kaotasid mõlemad mängud 0:2. Tamsalu VK ja naabrite vaheline mäng oli nauditav, pingeline ja kestis kaugelt üle tunni, kuigi mängiti ainult kaks geimi. Võit jäi siiski koju, geimid 25:23 ja 25:23! Seega jäi rändkarikas ka sellel aaastal Tamsalu VK auhinna­kappi.

Pühapäeval mängisid naised - Tamsalu koondis, Gümnaasiumi 9. klassi neiud ja külalistena tugevakoosseisuline Rak­vere veteranide naiskond. Külalised võitsid mõlemad mängud kindlalt 2:0, demonstreerides tugevat servi ja su­urepäraseid ründelööke - tihti isegi 3 m ala sisse!

Tamsalu neiudel oli, mida vaadata ja millest õppust võtta!

Naised võitsid koolinoori samuti 2:0.

Sergei Kurotškin

Suusahüpped

Kuusamos MK etapil saavutas Kaarel Nurmsalu 36. koha. Sotši etapil tuli leppida 47. kohaga. Ilmselt mõjutas tulemust õnnelik õnnetus, kui välk tabas suusahüppajate lennukit.

Potensiaali paremate kohtade saavutamiseks peaks aga jätkuma, sest nii proovi - kui kvalifikatsioonivoorude tulemused on olnud tunduvalt paremad. Kuusamos oli Kaarel kvalifikatsioonihüppel 24.

Rein Tops.

Engelbergis järjekordsel MK etapil pääses laupäeval Kaarel põhivõistlusele eelviimasena, seal tuli leppida 47. kohaga, mille tõi 115 m pikkune hüpe. Pühapäeval tuli kvalifikatsioonis 121 m hüppega 33. koht, põhivõistlusel aga hüpe ebaõnnestus - vaid 107 m ja 49. koht.

Praeguseks on MK sarjas saanud punkte 8 norralast, 7 sakslast, 7 austerlast, 5 sloveenlast, 5 jaapanlast, 5 poolakat, 4 venelast ja 3 soomlast ning ühekaupa veel mõned riigid.

Huvilistele veel niipalju, et Kaareli Otepää konkurentidest on MK punkte saanud kolm meest, neist Freitag on kokkuvõttes 7., Fannemel 10. ja Zografski 26. Punkte on kokku 51 mehel.

MK sarjas tagaks põhivõistlusele pääsu 120 punktine hüpe, niisuguseid aga Kaarelil vaatamata korralikule tehnikale tihti välja ei tule.

Suusahüppajate selle aasta kõige tähtsam võistlus - nelja hüppemäe turnee peaks näitama, milline on tegelik seis hüppemaailmas. Eelmisel aastal algas turnee Oberstdorfis, kus Kaarel sai kvalifikatsioonis kirja 100,5 m ja 66. koha. Teisel etapil Garmisch- Partenkirchenis tuli hüppe pikkuseks 118 m mis andis 54. koha. Kõige lähemal oli Kaarel edasipääsule kolmandal etapil kuulsal Innsbrucki mäel kus 112,5 m hüpe andis 51. koha. Viimasel mäel Bischofshofenis hüpatud 108 m andis 53. koha. Turnee kokkuvõttes tuli 66. koht.

Ain Aasa