Credit24 Rahvaliiga Terviseturniirid on ühepäevased ja toimuvad nädalavahetustel Eesti eri paigus, kus selgitatakse välja võistkondade omavaheline paremusjärjestus. Kokku võtab sel hooajal Credit24 Rahvaliiga Terviseturniiridest osa 46 võistkonda, millest meeskondi on 25, naiskond 14 ja segavõistkondi 7.

Kokku toimub kuus rahvaliiga C-alagrupi kohtumist. Esimene võistluspäev meeste- ja segavõistkondadele leiab aset 28.01, algusega kell 10.00 Tallinna Lilleküla Gümnaasiumis. Harjumaa meeskondade kohtumised toimuvad 04.02, 11.02 Peetri Koolis. 18.02 mängivad Peetri koolis Harjumaal registreerunud segavõistkonnad ja Tartumaal Lähte Spordihallis lõuna regiooni meeskonnad. Terviseturniiride viimane võistluspäev on 19.02, kus Lähte Spordihallis mängivad lõuna regiooni naiskonnad.

Terviseturniiridel eraldi kohtunikke ei kasutata. Kohtuniku ja sekretäri ülesandeid täidavad regionaalse korraldaja poolt ettevalmistatud mängugraafiku alusel nende võistkondade esindajad, kes antud hetkel ei mängi. Credit24 Rahvaliiga Terviseturniirid lõppevad kevadel ühise üritusega, millest saavad osa võtta turniiridel osalenud inimesed olenemata võistkonna lõppresultaadist. Tervisturniiri juhendi leiab aadressilt www.volley.ee/terviseturniirid.

Kurjad keeled räägivad, et Tallinna turniirist võtab osa ka Eesti Rahvusringhäälingu võistkond koosseisus: treener Keiu Põlluveer ja mängijad Jaanus Pruuli, Marje Jurtšenko, Mait Poska, Siim Semiskar, Steiv Silm, Regina Soop , Siim Kaarel Saluri, Reino Bürkland ja Tarvo Viidik

Lisainformatsiooni Credit24 Rahvaliiga Terviseturniiride kohta leiab rahvaliiga Facebooki lehelt ja võrkpalliuudiste portaalist. Uudiseid ja artikleid Credit24 Rahvaliiga sarja kohta saab lugeda Delfi teemalehelt Võrkpalli rahvaliiga.