Tänavu toimub laat 8. detsembril kella 9-16 Võru Kesklinna pargis. Jõululaadale oodatakse osalema käsitööga kauplejaid, taluja aiasaaduste, suitsuliha, hapukapsa ja vorsti, mee, mooside, kõikvõimalike teiste hoidiste ning maiustuste müüjaid. Teretulnud on ka toitlustajad, kes pakuvad laadalistele sööki ja jooki. Kindlasti on laadale oodatud kõik heategevusega tegelejad, mittetulundusühingud.

Võru linna jõululaadale pole oodatud laialt levinud võõramaise turukaubaga kauplejad.

Ootame ka, et kauplejad kaunistavad oma müügikoha jõulutemaatikast lähtuvalt, et laadal tekiks mõnus jõulumeeleolu.

Sel aastal toimub jõululaada raames taas oksjon, mille tulud lähevad heategevuseks.

Kõigil kauplejatel on võimalus anda oma toode ka oksjonile ning panustada nii heategevusse.

Hilisemate segaduste vältimiseks palume isevalmistatud toiduga kauplejatel oma tegevus kooskõlastada veterinaar- ja toiduameti Võru osakonnaga.

KOHAMAKSU EI OLE, kuid kauplejatel palume tulla oma müügilaua, -telgi, -rõugu vms. Laadakohad on jaotatud tsoonidesse, kuhu kauplejad paigutatakse olenevalt nende toodetest. Soovijatele võimaldatakse ka elekter, kuid vajalik pikendusjuhe peab endal kaasas olema. Segaduste vältimiseks palume kõigil kauplejatel hiljemalt 30. novembriks registreeruda e-posti aadressil anu.kikas@voru.ee või telefonil 785 0918. Registreerudes palume teada anda, kui kaugelt kaupleja tuleb ning kas tal on soov oma toode heategevuslikule oksjonile anda.