Võit oli seda magusam, et eelmisel kahel selle vanuseklassi tiitlivõistlusel olid Võru poisid esikolmikust välja jäänud. Kui detsembris Võrus peetud Eesti karikavõistlustel jäädi neljandaks, siis märtsis peetud EVF-i karikavõistlustel sootuks seitsmendaks ning kukuti üleminekumängudele. Sealt saadi aga suhteliselt kindlalt edasi ning finaalturniiril tehti samalaadne üllatus, mille sepistasid EVF-i karikavõistlustel U16 vanuseklassi tüdrukud.

Sisukat mängu näidanud Võru spordikooli võistkonnast pälvis turniiri parima mängija eriauhinna Henri Provotorov. Lisaks oli korraldaja Pärnu võrkpalliklubi poolt välja pandud eriauhind hooaja jooksul enim arenenud mängijale. Selleks osutus Võru võistkonnast Raido Puusepp. Aga oma koha mängisid välja kõik võistkonnaliikmed - lisaks kahele eelpool nimetatud põhipommitajale ka sidemängijad Timo Kuus ja Kent Mäesalu ning nurgaründajad Keit Kivi ja Karl Henry Mauer. Neile andsid vajadusel puhkust järgmisel aastal samas vanuseklassis põhiraskust kandma hakkavad Kristjan Lõiv, Edvin Raag, Karl Olaf Ott, Madis Ivanov ning Kevin Põldsaar.

Tänavune hooaeg oli Võru spordikooli noortele võrkpalluritele väga edukas: kolmes vanuseklassis (U20, U18, U16) toimunud 18 tiitlivõistlusest (igas vanuseastmes nii Eesti meistrivõistlused, karikavõistlused ja EVFi karikavõistlused) võideti kokku kaheksa ning esikohata jäid vaid Võru U20 neiud.

Eesti meistrivõistlused minivõrkpallis (U14) nii poistele kui tüdrukutele toimuvad 4.-6. juunini Võru spordikooli pargi mänguväljakutel.