Lähtusime otsuse tegemisel viimastest vastukajadest ja tagasisidest. Kuu algul on enamusel palgapäevad olnud ja ka õpilaste ning üliõpilaste kevadine eksamiperiood hakkab selleks ajaks lõpusirgele jõudma. Vaatamata vaestele aegadele ei taha me teha erilisi järeleandmisi programmi kvaliteedis. Piisab, kui toon mõned esinejad ära, kellega kokkulepped saavutatud: Tanel Padar ja The Sun, Mia, Valem Vale (legendaarse 80ndate aastate Põlva traadibändi Meelis Hainsoo ja Peeter Änilase vedamisel võimas come back!).

Juba teist aastat korraldame Põlva päevade raames ka öise ürituse Põlva Öö üllatusesinejatega, mis on UnderGroundi ürituste sarja kevadine lõpupidu enne suvepuhkust.

Nagu alati, toimub Põlva päevade raames palju kultuurija spordiüritusi, kontserte ning loomulikult ei saa üle ega ümber traditsioonilisest motoriseerimata sõidukite allalaskumise võistlusest.

Uuesti on plaanis kauneima tütarlapse valimine, seda koondnimetuse all Põlvamaa Suve Tüdruku valimine 2012. Usun, et ka laat saab seekordki toimuma. Võimalikud on veel igasugused üllatused, aga kuna projekt on alles tööjärgus, on neist vara rääkida.

Kui soovid taas korraldada meie linna päevade raames oma üritust, siis ootame teie ettevõtmisest infot telefonidel 799 8234, 5818 8175 või eposti aadressile tauno@intsikurmu. ee.

Nagu eelpool mainitud, tahame ka sellel aastal läbi viia traditsioonilise ja oodatud motoriseerimata sõidukite mäestlaskumise võistluse. Osa võtma oodatakse pere-, sõbra-, autotöökodade-, tehniliste klubide meeskondi üle kogu Eesti. Selleks on teil vaja luua omaenda sõiduk. Üritusest võivad osa võtta ka meeskonnad.

Auto konstruktsioonile esitatakse ainult kolm kohustuslikku tingimust:
1. mootori puudumine (auto veereb kaldtrassil);
2. rooli olemasolu (pöörded);
3. pidurite olemasolu (auto peatamine). Võistlusautode konstrueerimisel võib lasta fantaasial lennata nii disainis kui turvaelementide osas. Muid piiranguid masinate konstruktsiooni, materjalide ega mõõtmete osas ei ole. Teretulnud on sõidukite omapärane väljanägemine. Autod võivad olla kaunistatud visuaalse või tekstiinfoga (näiteks reklaam), mis aga ei tohi olla vastuolus esteetikanormide ega seadusandlusega. Hinnatakse eelkõige konstruktsioonide väljanägemist, ohutust ja originaalsust.

Auhinnad antakse võistluse võitjatele üle sponsorite ja ürituste korraldajate poolt. Kõik võistluses osalenud meeskonnad saavad mälestusauhinnad.

Ühtlasi kutsume üles sponsoreid toetama võistluste korraldamist ja läbiviimist.

Teie logod ja firmasümboolika võistlusautodel on suurepärane võimalus ennast ja oma tegemisi reklaamida laiadele rahvamassidele, kes suure huviga võistlusi jälgivad. Osavõtust ja toetamise soovidest palume teatada samuti ülaltoodud numbritel või meiliaadressil.

Seniks aga soovime kõigile kaunist kevade jätku!