Rahamaailmas on samuti ootamatuid arenguid. Reisida pole sel ajavahemikul soovitatav – on ette näha liiklusõnnetusi ja terroritegusid.

Kuu teine pool peaks tulema rahulik, sest Veenus ja Jupiter moodustavad omavahel hea aspekti, ning seda ainelistest märkidest, mis suurendab inimestes igatsust eraelu õnne ja maiste rõõmude järele.

Mida ennustab tähetark Igor Mang kaheteistkümnele tähemärgile?

Jäär, 21.03.–20.04.

Detsember toob küll uusi olukordi, ent kulub novembri tavatute olukordade selgitamisele ja lahendamisele.

Võimalik on lõplik lahkuminek vanast elukaaslasest või töökohast, mis võib kaasa tuua isegi kohtuasju ja välismaale siirdumist.

Sõnn, 21.04.–21.05.

On palju pisiasju, mis teda ärritavad, eriti tööl, kus on tekkinud halb õhkkond. Eriti annab see tunda 2.–4. detsembrini, kuid lahkumisavaldust ei tasu kirjutada. Vara! Sel ajal pole midagi paremat leida, ehkki sõbrad kaugemalt, ka välismaalt, võivad teha ahvatlevaid pakkumisi. Otsustamine tuleb jätta uude aastasse.

Aasta viimasel kuul hakkab Sõnn tõsisemalt huvituma astroloogiast, tegelema süva- ja sotsiaalpsühholoogiaga, koguni maagiaga. Sellele annavad tõuke maailmas toimuvad erakordsed sündmused.

Kaksikud, 22.05–21.06.

Detsember toob värskemaid tuuli. Edukaid reise saab teha vaid kuu esipoolel. Kaksikuid ümbritsevad ebatavalised erivõimetega inimesed. Need tutvused lähevad uuel aastal üle kestvaks sõpruseks. Vallalistele võib see kuu tuua uue armusuhte, mis uuel aastal läheb tõsiseks.

On tendents siduda ennast vanema inimesega, kellel on ühiskonnas soliidne positsioon. Ilmselt on tema iseloom Kaksikute omast tugevam, mis tekitab ettevaatust.

Kindlasti ei käi midagi niisama lihtsalt ja Kaksikutel on vaja sügavalt järele mõtelda. Aasta viimane nädal näitab haigestumise ohtu, võib-olla vaid külmetuse tagajärjel.

Vähk, 22.06.–22.07.

Detsembris nõuab töö suurt tähelepanu. Üks alluv või osanik on jätnud midagi tegemata, kliendid kiirustavad tagant.

4.–13. kuupäevani halveneb tervis. Poliitik kuuleb enda aadressil kriitikat. Ta ise ei karda kritiseerida suuri ülemusi. Kui siis jaksab veel minna avalikult esinema, leiab ta poolehoidu.

Alates 17. detsembrist kogeb Vähk taas õnne eraelus. Tema suhe näib kõrvaltvaatajatele väga romantiline. See saab kõneaineks, aga heas mõttes. Sellise ilusa noodiga lõpetavad Vähid vana aasta.

Lõvi, 23.07.–22.08.

Detsembri esinädalale plaanitud reis ei õnnestu – kas jäävad lapsed haigeks või tuleb lapseootel naisel arsti juurde minna. Kui Lõvi siiski välisreisile siirdub, peab ta arvestama sellega, et hästi seal ei lähe. Sihtkohas on hakanud levima viirusepideemia.

Head reisivõimalused tulevad alles alates 14. kuupäevast. Ka uut aastat võiks ta vastu võtta kusagil kaugemal, näiteks suusakuurordis Alpides. Reisil tekib huvitav, võiks lausa öelda, et saatuslik tutvus, mis võib koguni mõjutada järgmise aasta plaane. Tegu võib olla nii oma soost kui ka vastassoost isikuga.

Kuu esipoolel näeb Lõvi välja nagu tööhull, sest üks tähtis objekt peab jõuludeks valmis saama. Detsembri viimane nädal tuleb see-eest põnev ja huvitav.

Neitsi, 23.08.–23.09.

Detsembris ei maksa reisida ja tuleks ka autoga vähem sõita, sest 3.–13. kuupäevani on suur avariioht. Mõned mured või ebameeldivad sündmused võivad juhtuda tema vanematega – on näha, et Neitsi peab neid aitama.

Kuu keskel tuleb koduste ja sugulastega pisitülisid. Neid põhjustavad vanad asjad, mida Neitsi äraviskamise asemel pidas vajalikuks vaestele anda. Ta pöörab rohkem tähelepanu laste kasvatamisele ja jälgib seda, kuidas nad koolitööd teevad.

Aasta lõpus juhtuvad erakorralised sündmused nõuavad Neitsilt ühiskondlikku aktiivsust. Õnneks nägi ta neid ette ja tema nõu on nüüd igati teretulnud. Nii saab ta kinnitust oma vajalikkusele ühiskonnas.

Kaalud, 24.09.–23.10.

Detsembris on Kaaludel esmatähtsad erahuvid, mida ta püüab realiseerida diplomaatiliselt. Eraelu võtab meeldivama pöörde – ta on avatum ja seetõttu kõikjal oodatud külaline.

Kuna ta on väga emotsionaalne, võib kuu keskel teha rutakaid otsuseid, mida pärast kahetseb. Ei tohiks reisida 12.–13. kuupäeval. Aasta lõpuks on kodused olud tunduvalt paranenud.

Skorpion, 24.10.–22.11.

Detsembris kulutab Skorpion palju raha heale väljanägemisele, ostab selga ja jalga kalleid asju. Kodu sisustab ta uue mööbliga, kuhu kuulub ka suur abieluvoodi. Ta püüab elada oma meeleheaks, mistõttu lubab endale head ja paremat. Kuna tema ühiskondlik staatus on tõusnud, peab sellele vastama ka elustiil.

Ehkki armastus on kirglik, segavad seda armukadedushood kas tema enda või partneri poolt. Kuu keskel on oht, et teda tõmmatakse intriigidesse – tuleks hoiduda provokatsioonide eest. Ettevaatust nõuavad kuupäevad 2.–4. ja 12.–13. Võimalik, et uut aastat võtab ta vastu võõrsil, kuid jõule peab veel kodus.

Ambur, 23.11.–21.12.

Detsembris elavnevad suhted välismaalastega. Ambur on nüüd tõsine ja keskendunud – teda on jälle paeluma hakanud vana unistus ja ta otsib mõttekaaslasi, kellega koos seda ellu viia.

Igatahes on teda tugevalt haaranud pika perspektiiviga plaan, aga selle teostamise jätab ta järgmisse aastasse. Ka paistab nüüd olevat rohkem raha, millega sõpru toetada. Mis armastuselusse puutub, siis selles on palju salapära ja müstikat, ent ka õnne.

Kaljukits, 22.12.–20.01.

Detsembris võtab Kaljukits aasta saavutused kokku ja leiab, et on rahaga hästi toime tulnud – seda on ülegi jäänud. Nüüd võib hakata uhket vana-aastapidu korraldama. 12.–15. kuupäevani on ületöötamise ja pingete tagajärjel probleeme tervisega. Samas on see hea aeg elada sissepoole.

Aastat kokku võttes jääb ta sellega rahule ning vaatab viimasel nädalal rõõmsalt ja ootusrikkalt tulevikku.

Veevalaja, 21.01.–19.02.

Detsembris pakuvad värskendust ja vaheldust nii tööalased kui ka meelelahutuslikud sõidud ja reisid. Uued tutvused toovad uusi mõtteid ja rohkem toetajaid. Veevalaja satub kergesti seltskonna keskpunkti.

Keegi vastassoo esindaja pöörab talle soojalt erilist tähelepanu, aga pigem jäägu too suhe saladuseks. See avalikult välja tuua tähendaks suurt segadust nii sugulaste kui kolleegide seas.

Sel kuul tärkab Veevalajas sügav huvi oma tuleviku vastu, sest ta tunneb, et on sattunud ristteele, kus tuleb otsustada, kuidas edasi. Tundub, et ta pöördub astroloogi poole või laseb panna endale tarokaarte, mis aitab mõnest illusioonist lahti saada.

Jõuluaja parima kingitusena leiab ta endale uuesti elu mõtte ja mõistab, et õnn on tema enda kätes.

Kalad, 20.02.–20.03.

Detsembris tunneb ta oma autoriteedi kasvu. Ka institutsioon, kus ta töötab, on oma populaarsust rahva seas tõstnud.

Kalad ise on mõnevõrra üllatunud oma võimekusest praktilises asjaajamises, see tõstab tema enesehinnangut. Teisalt peaks ta 12.–16. detsembrini arvestama tervise halvenemisega.

Kalad on rahul, et on õnnestunud mõni vaenlane oma leeri kutsuda ja nii mõnigi hea spetsialist tööle võtta. Aasta lõpus jagab ta lahkelt preemiad ja kingitusi.