Eestis ongi kõige laialdasemalt müügil kaubamärki Arut Arutyunyan Delikatess kandvad hobuselihakonservid, hobuselihavorst ja kuivatatud hobuselihavorst.

Rakveres tegutsev Arut Arutyunyan ise hobuselihatooteid ei valmista – firma konservid teeb Erlichi sõnul valmis AS Maag ja vorstid tellitakse Lätist. "Meie vaid kuivatame ja pakendame vorste," lausub ta, lisades, et vorstid jõudsid turule alles mullu novembris. Hobuselihakonserve on toodetud aga juba kaks aastat ja mullu müüdi neid Eestis ja Lätis kokku 1524 karpi. Erlich nimetab huvi selle toote vastu tasakaalukaks ja toob võrdluseks, et näiteks põdralihakonserve müüsid nad mullu 10 000.

Vorst tehakse Erlichi sõnul Lätis kasvanud hobustest, konservi sisse jõuab hobuseliha Belgiast ja Iirimaalt.