Poelettidele jõuab 100% lihasisaldusega keeduvorstitoodete sari
Maag Lihatööstuse juhatuse esimehe Olle Hormi sõnul vastavad uued vorstitooted tarbija soovidele ja nõudmistele.
„Viimastel aastatel on inimesed tuliselt arutlenud selle üle, milline üks vorst või viiner olema peab – on jõutud üksmeelele, et kindlasti 100% lihasisaldusega ja E-ainete vaba. Meil on rõõm teatada, et alates 2012. aastast on võimalik Rannarootsi kaubamärgi alt leida nüüd üks täpselt selline täiesti ehe sari – nimelt hakkasime tootma 100% lihasisaldusega vorste, mis on valmistatud ilma lõhna- ja maitsetugevdajateta ning ei sisalda selliseid põhilisi toiduallergeene nagu laktoos ja gluteen.”
„EHE tootesari peaks igati vastama kliendi soovile – ühe kilogrammi vorsti saamiseks kulub täpselt üks kilo sealiha,“ selgitas Olle Horm. „100% lihasisaldus saavutatakse peale kuumtöötlemist, kus osa niiskusest aurustub.“
Maag Lihatööstuse müügi- ning turundusdirektor Meelis Laande lisas, et tootesarjast leiab nii EHE-da keeduvorsti, mis on saadaval viilutatuna 150g pakendis, 500g jupi ning latina teenindusleti jaoks.
„Samuti on sarjas kahte sorti viinereid, nii traditsiooniline kui ka naturaalses kestas suitsuviiner – viinerid on pakendatud 330g pakenditesse. Ühtlasi pakume ka EHE-da mahedat ja traditsioonilise maitsega suitsusardelli 375g pakendis,“ sõnas Meelis Laande. „Usume, et tarbijad võtavad uue toote rõõmuga vastu ning naljaga pooleks – karta on, et ka konkurentidel ei jää me samm märkamata.“