Valdav tagasiside on tema kinnitusel olnud väga positiivne. Näiteks on väga kiidetud, et talud on nüüd kaks päeva avatud. Taludes viibib korraga vähem rahvast, inimesed saavad rohkem küsida ning pererahvas jõuab rohkem suhelda.

„Samuti on talud leiutanud vahvaid meetodeid, kuidas linnarahvale põllumajandust tutvustada,“ rääkis Kärk.

Kuna mõne talu jaoks ongi tema sõnul ekskursioonid loomade või taimede juurde ainuke sissetulek, siis pole siiani olnud kohustust, et avatud talude päeval oleks sissepääs või ekskursioonid tasuta.

„Siiski oleme soovitanud soodushinda ning palunud, et talud info oma tasuliste teenuste kohta kindlasti veebilehele üles paneks. Kahjuks mõni talu siiski sellest kinni ei pidanud ning meil on selle üle tõeliselt kahju,“ tõdes Kärk.

Ta märkis, et nii talud kui ka korraldusmeeskond saavad igal aastal uusi kogemusi, mille põhjal järgmisel aastal veelgi paremini edasi tegutseda.

„Lisaks oleme külastajate jaoks kokku pannud ka tagasisideküsitluse, mille leiab Maaeluministeeriumi Facebooki lehelt. Võtame kogu tagasisidet kindlasti arvesse ka sügisel, kui asume koostama reegleid osalevatele taludele. Nii püüame järjest enam kindlustada, et avatud talude päev kõigile edukalt ja meeleolukalt möödub,“ lausus ta.