Uno Aava, kes elab talvel pealinnas ning soojal ajal toimetab Kuusalu lähedal maamajapidamises, sai tööriistakuuri juurde tõhusa mootorsae. Mees on Maalehe kauaaegne lugeja ning kiitis lehes ilmuvaid poliitika- ja majanduslugusid.

“Maaleht kirjutab vajalikud teemad lihtsale inimesele arusaadavalt lahti,” selgitas ta. Targu Talital soovitas ta aga kirjutada rohkem praktilistel teemadel ja vähem toiduretseptidest. “Neid ma ei loe üldse mitte,” tunnistas Aava otsekoheselt.

Märjamaa vallas Orgita külas elav Maimu Enni sai majapidamisse juurde võimsa muruniiduki, mida seal just vaja läkski.

“Ega ma suur võitja pole olnud, kord lapsena sain pudeli veini, see anti siis vanemate kätte,” rääkis Enni. Rohkem pole loosiga elus vedanud ning praegune võit on seepärast eriti tore.

“Maalehe tellimist me ära ei lõpeta,” kinnitas Maimu Enni, kes loeb läbi vaat et kõik lood. Kui midagi juurde soovida, siis rohkem võiks olla artikleid lillekasvatusest ja aiandusest. “Oleme ise talunikud ja sellised teemad ikka huvitavad,” ütles ta.

Kolmas auhind, Husqvarna rohulõikur koos kaitseprillide ja kõrvaklappidega, läks loosi tahtel Ida-Virumaale Maidla valda Hirmuse külla Linda Põllule.

Maalehe turundusjuht Kairi Fimberg rõõmustas, et tellimiskampaania võidud läksid õigetesse kohtadesse. “Tore, et väärt tööriistad sattusid toimekate maainimeste kätte, kellel on neid tõesti vaja,” ütles ta ning lubas, et Maaleht üllatab uusi ja vanu tellijaid toredate kampaaniaauhindadega ka edaspidi.

VÕITJAD

Linda Põld saab auhinnaks murulõikuri
Maimu Enni õuele jõuab tore muruniiduk
Mootorsae võitis Uno Aava