"Mul pole selles valdkonnas seni eriti vedanud," selgitas uje maapoiss "Naerile". "Sõitsin Tallinna lootuses, et sealne naispere on reklaamidega kursis ning mul lõpuks veab. Mitte nii nagu meie külas, kus naised on igavesed piprad."

Noormees ostis koduapteegist kaasa taskutäie kondoome, õppis Tervise Arengu Instituudi veebilehelt ära mitu ägedat lantimislauset ning suundus lootusrikkalt pealinna.

Seal aga selgus kurb tõsiasi - reklaamid kuulutavad üht, kuid tegelikkus oli hoopis teine.

"Mida ma valesti tegin, ma ei tea," lausus Valdur, kellel oli kaasas nii tavalisi kui ka maasika- ja banaanimaitselisi kondoome, samuti triipude ja mummukestega kumme - midagi igale maitsele.

"Toompuiesteel lähenes mulle keskealine naisterahvas. Lootsin, et nüüd läheb asjaks. Sealsamas oli ka vahekorrale ärgitav reklaam "Pane see kumm juba peale ja läksime!"," jutustas Valdur murelikult.

"Tutvustasin naisele oma kummivalikut ja ütlesin talle julgustuseks ka tervisearendajate soovitatud lantimislause: "Siin ma nüüd olen. Mis on sinu ülejäänud kaks soovi?"."

Naine jäi külmaks, vaatas demonstratiivselt teisele poole ning lisas sammu.

Jooksin talle järele ning ütlesin teise lantimislause: "Ma kardan pimedust. Kas sa magaksid täna minuga?" Naise tõrjuvast hoiakust võis välja lugeda, et ta pole reklaamikampaaniast kuulnudki, kuigi suur plakat oli sealsamas tänaval."

Valdur ei kaotanud lootust ning läks Tõnismäel trolli peale, kus olid samuti kummireklaamid, lisaks eestikeelsetele ka venekeelsed, mis suurendas lantimisvõimalusi tunduvalt.

Kuid vaatamata spetsialistide poolt soovitatud lantimislausele "Su juuksevärv sobib mu padjapüüriga kokku" jäi noormees ka trolliga sõites seksist ilma.

"Üks vanaeit oleks mulle peaaegu kätega kallale tulnud, kui tema tütrele läheneda üritasin," oli Valdur nördinud. "Ma ei saa aru, mida need naised endast mõtlevad. Kas me sellist Eestit tahtsimegi!"