Põlvamaal tegutseva Siidrikoja meistrite märjuke sõidab üleilmsetele tavadele täiega sisse


Sulev Nõmmann on teinud siidri valmistamisest endale elutöö. Ja see töö on ka laia tunnustust leidnud. Näiteks valis EASi esindus Singapuris Siidrikoja vahuveini Rosie Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud vastuvõtul tervitusjoogiks. „Et just sinu toode selleks puhuks välja valitaks, selle nimel tuleb vaeva näha ja tööd teha,” ütleb Nõmmann.
Sulev Nõmmann on teinud siidri valmistamisest endale elutöö. Ja see töö on ka laia tunnustust leidnud. Näiteks valis EASi esindus Singapuris Siidrikoja vahuveini Rosie Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud vastuvõtul tervitusjoogiks. „Et just sinu toode selleks puhuks välja valitaks, selle nimel tuleb vaeva näha ja tööd teha,” ütleb Nõmmann.Tanel Meos

Kanepi lähistel Valgjärvel tegutsevas Siidrikojas käib aprillikuu keskel viimastest mullustest mustadest sõstardest veinitegu. Suuremas plaanis algas aga 9. aprillil tootmishoonele nurgakivi panekuga kogu ettevõttele uus ajajärk.

Tellijana saad lugeda ka neid artikleid: