Taotlusi on oodatud Innovesse esitama kohaliku omavalitsuse üksused, valitsusasutused või nende hallatavad riigiasutused või juriidilised isikud. Kui taotlejaks on muu isik kui kohaliku omavalitsus, peab taotleja partnerina kaasama vähemalt need kohalikud omavalitsuse üksused, kelle territooriumil hakatakse teenust osutama.

Taotlusvooru eelarve on kokku 7 000 000 eurot. Toetust saab taotleda 50 000-500 000 eurot projekti kohta. Toetuse osakaal on kuni 75% abikõlblikest kuludest, vähemalt 25% tuleb panustada omaosalust.

Taotluste esitamine toimub struktuuritoetuse e-keskkonnas. Taotlusi oodatakse kuni 29. augustini ning välja on võimalik jagada 7 miljonit Euroopa Sotsiaalfondi toetusraha.

Huvilised on oodatud taotlusvooru tutvustavatele infopäevadele 23. mail Tartusse või 24. mail Tallinnasse. Täpsem teave ja infopäevale registreerumine Innove kodulehel.

„Eakatele, erivajadustega ja toimetulekuraskustega inimestele ning nende pereliikmetele töölesaamist toetavad hoolekandeteenused” kolmas Euroopa Sotsiaalfondist rahastatav taotlusvoor on avatud 29. aprillist kuni 29. augustini 2019 kl 17.00. Taotlusvooru viib läbi SA Innove koostöös Sotsiaalministeeriumiga.