Reede öö on taas selge, kuiv ja vaikne. Õhutemperatuur on 10..16°C. Päeval läheneb Soomest madalrõhulohk. Pärastlõunaks areneb juurde pilverünki ja mõnel pool sajab hoovihma, võimalik on ka äike. Saju tõenäosus on suurem ida pool. Läänekaare tuul tugevneb õhtul põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur tõuseb 24..26°C-ni, meretuulega rannikul on jahedam.

Laupäeval madalrõhulohk ühes pilverünkadega eemaldub, taevas saab taas selgeks ja ilm on sajuta. Tuul puhub põhjakaarest ja ulatub puhanguti 12, rannikul 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 9..14, päev on eelnevatest jahedam - 17..21°C.

Pühapäeval jääb Eesti läänepoolse kõrgrõhkkonna ja ida pool oleva madalrõhkkonna piirimaile. Kohati võib hoovihma sadada (saju võimalus Ida-Eestis 25-50%). Põhjakaare tuul on tuntav ja ilm jahedapoolne - õhutemperatuur on öösel 6..11, päeval 15..20°C.

Esmaspäeva öö on kõrgrõhuharja toetusel sajuta. Tuul nõrgeneb. Temperatuur langeb õhus 4..9, maapinna lähedal kohati 0°C ümbrusse, rannikul on mahedam. Päeval tekib läheneva madalrõhulohu mõjul tekib juurde pilverünki, millest õhtupoolsel ajal võib hoog vihma tulla (tõenäosus 25-50%). Õhutemperatuur on 16..20°C.

Teisipäeval liigub madalrõhulohk ühes vihmahoogudega üle Eesti ja õhtul saju võimalus väheneb. Õhutemperatuur on öösel 6..11, päeval 15..18, Lõuna-Eestis kuni 21°C.

Kui kolmapäevaks jõuab järgmine madalrõhulohk, siis on sajuhoogudele lisa tulemas. Kui aga kõrgrõhkkond jõulisemalt peale tungib, siis jääme asjalikust sajust ilma. Temperatuur on öösel õhus 7..12, selgema taeva all aga võib alla 5°Cja maapinna lähedal 0°C ümbrusse langeda, päeval on sooja 14..18°C.