Nautse 19-aastasel õllemeistril valmivad aina uued käsitööõlled
Järgmisel nädalal alustab Muhus asuv Nautse Mihkli talu oma sügishooaega käsitööõllede õhtusöögiga, kus pakutakse iga roa kõrvale rüüpamiseks mõnd käsitööõlut, kirjutab Saarte Hääl.
Õhtusöögil tuleb Nautse Mihkli talu peagi 19-aastaseks saav õllemeister Daniel Erik Raidjõe lagedale ka oma toodanguga. Serveeritakse tema Nautse nisuõlut ja Mihkli meeõlut.
Noormehe sõnul teeb ta praegu käsitööõllesid veel liialt väiksel määral, et neid kusagile kaugemale müüki pakkuda.Joogid valmivad Daniel Eriku retseptide järgi 20–40-liitriste kogustena ja tavaliselt konkreetseks ürituseks. Tehtud on juba kaheksat-üheksat erinevat käsitööjooki.
Oma esimese õlle tegi ta tänavu märtsis, see oli nn American pale ale, nimeks Nautse Nauding.
Loe pikemalt Saarte Häälest.