15.01.2013, 09:36
Mahedasõbrad saavad poest mahemärgistusega eestimaiseid salateid osta
Mahetoiduhuvilistele sobivate valmistoitude valik on laienenud. Selveri Köök alustas mahemärgistusega toorsalatite ning säilitusaineteta kartulisalatite tootmist.
FOTO:
„Unikaalseks teeb kartulisalati säilitusainetevaba majonees, mille retsepti ja tootmistehnoloogia töötasime välja koostöös sakslastega ning mis valmib spetsiaalselt meie köögi tarvis Eestis,“ rääkis köögi tegevjuht Tarmo Küla.
„Lisaks kasutame ka säilitusainetevaba täissuitsuvorsti,“ lisas ta. „Selle salati realiseerimisaeg on küll pisut lühem, aga kvaliteedis me ei tingi ning õige kartulisalati maitse on meile oluline.“
„Meie tootearenduse esmaseks suunajaks on eestlaste soov süüa värsket, kodumaist ja koduse maitsega toitu, aga aina enam paneme rõhku ka tervislikkusele,“ rääkis Küla ning lisas, et tarbijate teadlikkus on tõusnud, huvi säilitusainetevabade ja mahetoodete vastu on tõusuteel.