Lauaseade ananassidega.

Asetage puuviljad alusele ning torgake leherosettide sisse küünlad. Soovi korral võib need ka kuuma liimiga kinnitada. Lisage alusele veel kohviube, tähtaniisi, kaneeli, mõned mandariinid või mandariinikoored. Sellised lisandid levitavad ruumidesse mõnusat aroomi. Hiljem võib ananassid toiduks tarvitada.

Seadete tegemisel saab kasutada ka puhtaid savipotte. Liimige savipoti pinnale kaneelikoored ning laske kuivada. Täitke potid kuiva turbasamblaga ning kaunistage vastavalt soovile. Mina kasutasin kaunistuseks paprikaid, füüsalit, sidrunit, käbisid, hortensia õisikuid ning veidi paela ja traati.
Lihtsad savipotid viljade ja käbidega.

Käbipotid sobivad ideaalselt välisukse lähedusse. Valige sobivas suuruses lillepott. Kui kasutate seadet õues, täitke põhi kividega, et tuul potti ümber ei lükkaks. Poti ülejäänud osa täitke samblaga või mõne teise kättesaadava materjaliga. Poti äärde liimige kuivad kuusekäbid ning keskmine osa katke kõrvitsate, õunte, käbide, pähklite ja samblaga. Käbid pihustasin üle vaskse aerosoolvärviga, et õue paigutades käbid kokku ei tõmbuks.