Valmistada tuli broilerist pearoog ja magustoit "Lumepallisupp", mida pakuti koos põnevate lisanditega. Toidukorvis oli kaks broilerit, kuus kanamuna, piim ja suhkur. Ülejäänud toiduained said võistlejad teada võistlustel. Roogade valmistamiseks oli aega kokku 3 tundi ja 45 minutit.

Teenindajatel tuli katta kaasaegse Eesti köögi ja kevade teemaline laud kahele, teenindada kliente, pakkuda veevalikuid, voltida salvrätikuid, võistelda veini täpsusvalamises ning alkoholi tundmises.

Hindamisel arvestati nii kõigi etteantud ülesannete täitmist kui ka klientidega suhtlemise oskust, meeskonnatööd kokkadega, klienditeenindust ja koostöövalmidust.

Kokkade žüriisse kuulusid Indrek Kivisalu (presidendi kantselei peakokk), Rudolf Visnapuu (restorani Dominic peakokk), Inga Paenurm (restorani Pärl peakokk ja aasta kokk 2005), Maia Smõslova (restoran Vertigo) ja Madis Põld (restoran Peppersack). Kõik žürii liikmed kuuluvad ühtlasi ka Eesti Peakokkade Ühendusse.

Kehtna majandus- ja tehnoloogiakooli võistkond koosseisus Ailen Ojamaa (peakokk) ja Heidi Havam (abikokk) saavutasid I koha. Võistkonda kuulunud teenindaja Mari-Liis Jänes pärjati säravaima teenindaja tiitliga. Võidukas meeskond valmistus võistlusteks Liis Animägi, Anu Parkoneni ja Reelika Eeriku juhendamisel.