Lisaks neile on sortimendis ka mini-tootesari, kuhu kuuluvad minipitsa, minikorp ja miniõun. „Need on nagu mini lahtised pirukad, mis on pärmitaignal. Inimene saab kodus ise ahju panna ja värske piruka küpsetada,” lisas ta.

Ideega tuli välja Kristeli abikaasa Jaanus Peri, kes sai äsja presidendilt Valgetähe teenetemärgi. Kaks aastat tagasi, kui uus tootmishoone valmis sai, hakkas ta rääkima, et Eesti Pagar teeb küll saiakesi, aga ei tehta küpsiseid ja pärmitaignast minitooteid. „Ma vaidlesin algul vastu, et kes see tahab külmutatud küpsiseid, aga Selveris on need sees ja lähevad päris hästi,” rääkis Kristel Peri.

Esimene uute toodete tutvustus tehti oktoobris Toidumessil ja nüüdseks on külmutatud küpsiseid ja minipirukaid hakanud müüki võtma ka jaeketid. Lisaks on need saadaval Tartu turuhoones Rõngu Pagari letis ja sealne müüja kinnitas, et ostjad on külmutatud tooted väga soojalt vastu võtnud.

Nüüd on plaan Rõngu ehitada ka sügavkülma tootmishoone, et kui läheb ekspordiks, siis oleks kõik automatiseeritud.