Üleriigiline lastekoor Juhhei ühendab Eesti kristlike kirikute laululapsi. Lastekoor on välja kasvanud Soome kristliku lastekoori “Jippii” tegevusest ja nende repertuaaris leidub hulgaliselt koori asutaja, soome helilooja ja kirikumuusiku Lasse Heikkilä laule. Alates 2001. aastast on neid hoogsaid kaasaegseid laule laulnud ka Eesti erinevate kirikute lastekoorid. Välja on antud 4 CDd lauludega, 1 CD näidendiga ja 3 DVDd. Viimaste aastatega on kava täienendu ka eesti heliloojate lauludega. 2012. aastal valmis Timo Lige lastelaulude CD “Mu sees on üks laul” koos fonode ja noodiga.

Suuremad koorid tegutsevad praegu Tallinnas ja Tartus. Esinetakse kirikutes ja erinevatel sündmustel. Tähti Lehtsaar, Juhhei dirigent Tartust, peab oluliseks iga-aastaseid kokkusaamisi
üle-eestilise koorina. 2012 suvel esinesid 75 laululast Tallinnas A Le Coq Arenal Kristuspäeval.
„Aeg-ajalt organiseerime suuremaid üle-eestilisi kontsertreise. Näiteks 2006 toimusid Küünlateekonna kontserdid Võrus, Tartus, Pärnus, Paides, Jõgeval, Tallinnas ning lõpetasime koos soomlastega Helsingis Hartwall Areenal. 2009 esinesime suurüritusel „Lootuse Festival“ Saku suurhallis, kus laulis 400 last Eestist ja 100 last Soomest,“ meenutab Lehtsaar varajasemaid suuremaid ettevõtmisi.

Pärnu kontserdil esinevad väikesed solistid ja umbes 40-liikmeline Tallinna ja Tartu laululastest koosnev koor. Lehtsaare sõnul kuuleb eesti heliloojate Timo Lige, Maarja Vardja, Piret Rips-Laul’u ja soome heliloojate laule. Dirigeerivad Tähti Lehtsaar ja Kristi Jörberg Tartust ning Varje Soon ja Annika Soon Tallinnast.

„Alustame kontserti lauluga „Küünlateekond“:

Kõndides koos lapsed laulavad,
läbi pimeduse küünlaid kannavad,
püüdes leeki hoolikalt nii teile jagada,
et ei tuul saaks seda ära puhuda…

Ka kontserdi kava kõik järgnevadki laulud kutsuvad oma rõõmsate lugudega kaasa mõtlema advendiaja sügavama tähenduse üle,“ selgitab Lehtsaar ja lisab täiendavalt juurde, et Tartus korraldatakse juba neljandat aastat advendiaja heategevuskontserti koos mõne tuntud solistiga.

2009. aastal korraldati heategevuskontsert Tartu Jaani kirikus koos Tõnis Mägi ja Kärt Johansoniga noorte teraapiakeskuse loomiseks Peedule; 2010. aastal Tartu Salemi kirikus koos Karmen Puis’iga Tartu Maarja Tugikeskuse toetuseks; 2011. aastal koos Rebecca Kontuse ja Matis Metsala bändiga TÜ Kliinikumi Lastekirurgia osakonna toetuseks.

Sellel aastal toimub kontsert Tartu Lastekaitse Ühingu toetuseks. Täpsem info http://kultuuriaken.tartu.ee/?event=1353532251 . Esinemistel on võimalik osta Juhhei helikandjaid.