Õpilaslaada kataloogi andmeil oli Pärnumaad Tallinnas esindamas Sindi Gümnaasium, Pärnjõe Põhikool, Pärnu Raeküla Kool, Pärnu Ülejõe Gümnaasium ja Pärnu Ühisgümnaasium.

Parima reklaami tegi minifirma Tegude kalender Pärnu Raeküla Koolist. Nende kalender, mis igaks päevaks soovitusi jagab, on juba varem olnud müügihitt. Õpilasfirma juhendaja on Kristi Suppi.

Parima idee preemia pälvis õpilasfirma Chickaz Pärnu Ühisgümnaasiumist, kelle ilusasse mõtteraamatusse saavad inimesed ise oma häid ideid paberile panna. Žürii hindas idee kõrval ka toote suurepärast teostust. Õpilasfirma juhendaja on Mari Suurväli.

Kõige suurema käibe – 201 eurot – tegi laadal Tallinna Saksa Gümnaasiumi õpilasfirma Charta Domus, kelle valmistatud poliitikute piltidega mängukaardid olid laada hitt-toode. Ka teised nende valmistatud mängukaardid müüsid hästi. Õpilasfirmat juhendab Ivi Olev.

Õpilasfirmade tegevust laadal hindas väärikas žürii, kes valis tugevamad firmad kokku kaheksas kategoorias.

Tugevaimad müüjad tulid Saue Gümnaasiumi õpilasfirmast AVPastakas. Ilma valemipastakat ostmata ei lahkunud nende müügiboksist peaaegu keegi. Õpilasfirma AV Pastakas sai ka EBSi eripreemia silmapaistva meeskonnatöö eest. Õpilasfirmat juhendab Virve Rajamäe.

Imidžipreemia sai Tallinna Õismäe Vene Lütseumi õpilasfirma Jambalaya, kelle müügiks olevad ehted, kostüümid, ja boksikujundus olid kaunis tervikus. Noorte juhendaja on Niina Sidorenko.

Sotsiaalset kõige vastutustundlikumaks õpilasfirmaks tunnistati Tartu Kunstigümnaasiumi õpilasfirma 4Safe. Nende isikupärased disainitud kondoomikarbid kaitsevad kondoomi vigastuste eest. Ka olid noored säravad ning informeeritud müüjad. Õpilasfirma juhendaja on Karmo Kurvits.

Suurima rahvusvahelise potentsiaaliga firma tiitli pälvis Rootsi õpilasfirma Twin Grind, kelle soola ja pipra veskitel oleks turgu kõikjal.

Parimaks minifirmaks (8.-9. klassi õpilaste õpilasfirma) kuulutati Mikitamäe kooli õpilasfirma Täidame Eesti Lastega. Noored teevad tillukesi pihubeebisid, mis on õnnetoovad talismanid ja mis peaksid aitama maad lastega täita. Õpilasfirmat juhendavad Karin Sonts ja Maret Vabarna.

Meedia tähelepanu suutis kõige rohkem välja meelitada õpilasfirma Student Network Tallinna 21. Koolist. Noored pakuvad õpiabi teenust: põhikooli õpilastele järeleaitamistunde ning eakatele arvutiõpetust. Meedia tähelepanu tasus ennast ära, sest laadale tuldi noori õpetajaid lausa otsima. Õpilasfirma konsultant on Riin Saar.

Rahvas valis oma lemmikuks õpilasfirma CompraMoi Tallinna Linnamäe Vene Lütseumist, kelle tegevuseks on ürituste korraldamine. Laadakülastajaid võlusid nad aktiivse müügiga. Õpilasfirmat juhendab Svetlana Jantšis.

Coca-Cola eripreemia pälvis oma hea idee ning sotsiaalse mõtteviisi tõttu õpilasfirma Venivillemid ja Pojad Avinurme Gümnaasiumist, kes teevad papist ökomööblit. Õpilasfirma juhendaja on Diana Tandru.

One Condoms andis eripreemiad Tapa Gümnaasiumi õpilasfirmale Koolisnäkk, Tallinna Teeninduskooli õpilasfirmale With Food ja Mikitamäe Kooli minifirmale Setopotid.