Pärnust Vana silla kõrvalt algav rattaretk suundub 27 km pikkuse matka järel Audru ringrajale. Soovi korral saab kasutada ka lühemat, 10 km distantsi. Lisaks sellele võivad lapsed sõita ringraja miniretkel.

Registreerimine toimub Pärnumaa Spordiliidu kodulehel või Port Arturi infopunktides. Kõik osalejad saavad retke erikleebise, rajal rattaabi, lõpus kehakinnituse ning soovi korral enda tervist tasuta testida südametelgis.

Laste miniretkedel osalejad saavad magusa üllatuse ja vahva diplomi!

Rajale oodatakse erinevas vanuses ja varustusega spordisõpru. Korraldajad rõhutavad, et tegemist pole võistlusega, mis tähendab seda, et aega ei võeta ja rinnanumbrit särgile ei kinnitata! Soovides rõhutada turvalist liiklemist retkel ja samuti edaspidi, kingitakse kõikidele eelregistreerunutele helkurvest.

Starti võivad tulla lapsed alates 10-eluaastast ja nooremad koos vanematega. Kuni 16-aastased peavad kohustuslikult kandma kiivrit, teistele on ohutuse huvides turvavarustuse kandmine soovituslik. Soovitav on kanda helkurvesti ja tervisliku seisundi eest vastutab iga rattaretkel osaleja ise.

Rattaretke organiseerivad: Pärnumaa Spordiliit ja Pärnu Maakoolide Spordiliit koostöös partneritega. Rattaretke toetavad: Pärnu Maavalitsus, Kinhor, Port Artur, Pärnu Kahe Silla klubi, ametlik ajaleht Pärnu Postimees, Raadio Pärnu, Kohaliku omaalgatuse programm, Eestimaa Liigub, Eesti Kultuurkapital, Ramirent, Hansaprint, Kenwalt, A2 Racing, Erki Sport, Pärnu Haigla, Euroopa Sotsiaalfond.

Juhendiga tutvuda, rajakaarti vaadata, registreerimisvormi alla laadida ja veebis registreeruda saab siia klikkides.

Samal teemal: