Lastepargis

IRL-i Pärnumaa Naisklubi kutsel kogunesid Pärnus Rüütli platsile tänase lastekaitsepäeva puhul traditsioonilisele lastevankrite paraadile mudilased koos oma emade ja isadega.

Kärude paraad sammub läbi Rüütli tänava

Vaatamata merelt saabuvatele tumedatele pilvedele ja vahelduvatele tugevatele vihmahoogudele otsustasid kärude paraadi ette valmistava toimkonna inimesed siiski ilma trotsida ja ootasid Rüütli platsile kõige tublimaid peresid. Esimeste kohale saabujate hulgas astus politseiautost välja Lõvi Leo. Tema ülesandeks oli hiljem sõita kolonni ees ja tagada rongkäigus liikuvate laste ohutust. Ka tuletõrjekoer Nublu ei peljanud sajust ilma ja astus Jaan Rannapi raamatust otse Rüütli platsile, kus Jänes Jänks teda juba ees ootas.

Kahjuks ei lubanud tujukas ilm puhkpilliorkestri noori mängima tulla, aga kärud veeresid ka ilma marsirütmidetagi kenasti läbi Rüütli tänava. Vallikääru pidu asendati siiski kogunemisega Lastepargis, kus purskkaevu äärele astunud sündmuse peakorraldaja Marvi Volmer rääkis mõne sõnaga sellest, et täna on lastekaitsepäev. Kaitseliidu naiskodukaitse liikmed jagasid šokolaadi ja kõigil näis tore elamus olevat sellestki, et saadi nii suurel hulgal koos jalutada ning ühiselt koos olla.

Samal teemal: