Kristi Metsa foto pealkirjaga „Mõnikord usume näilisusse nii tugevalt, et “päris” tundub võimatu.“

Näha saab fotosid, mis näitusele ei mahtunud ning kuulda põnevaid piltide saamislugusid. Muuhulgas räägib fotograaf avalikkusele esmakordselt oma elevandipoja päästmise lugu Masai Mara rahvuspargis ja näitab selle juurde ka fotomaterjali, tutvustab eelseisva sündmuse üksikasju Eesti Fotoklubi MTÜ peakorraldaja Simon Tompel.

Kristi Metsa on fotograaf, keda rännuhuvi ja armastus fotograafia vastu on viinud üle maailma erinevatesse paikadesse. Erilisteks lemmikuteks on kaks üsna vastandlikku maad: Arktika ja Aafrika. Lisaks neile on tema lemmikpaikadeks põhja-Rootsi rahvuspargid ja meie enda kaunis Eestimaa.

Looduse valguse- ja vormimängud on autorit lummanud jäädvustama ka lisaks looma- ja linnufotodele, kauneid maastikke.

Kristi Metsa pälvis tänavuselt Eesti Looduse Foto konkursilt kategoorias “Maailma loodus” III. auhinna ja lisaks sai ühe pildiga žürii tunnustuse osaliseks.

Varem on sama näitus üleval olnud Tartu Jaani kirikus.

Tegemist on näitusmüügiga. Autor annetab osa fotode müügitulust Keenias asuvale David Sheldrick Fondile elevantide päästmiseks.

Näitusmüük jääb Pärnu Kontserdimajas avatuks 11. augustini.

Näituse ja autoriga kohtumise korraldaja, ARTclubFX on Eesti Fotoklubi MTÜ’le kuuluv ühiskondlikes huvides tegutsev sotsiaalstuudio bränd, mis ühendab endas disainibüroo, fotokunstiagentuuri, kunstitrükikoja, pildipanga, video-/fotostuudio ning tegeleb ka fotonäituste, fotomüügi ja -rendi korraldamisega.