Pressiteade

Tallinna Raadiomajas aastaid tegutsenud legendaarne elektroonikakauplus Oomipood avas täna esinduse Port Arturi kaubanduskeskuses Pärnus, kus muu kauba hulgas on saadaval ka digiboksid.

Oomipoes on saadaval pool miljonit elektroonikatoodet alates ühendusklemmist ja lõpetades mootoriga, seal hulgas heli- ja valgusseadmed, kaablid, pistikud, akud, trafod, toiteplokid, patareid, releed, radiaatorid, andurid, kaitsmed, arvutitarvikud, valveseadmed ja elektroonika tööriistad.

Digiajastu saabumise puhul pakub Oomipoe uus kauplus sellel nädalavahetusel müüa soodushinnaga digibokse. Pärnakad, kes 1. juulil saabuvaks digitelevisiooni tulekuks digiboksiga veel varustatud ei ole, on oodatud uude Oomipoodi Port Artur 1 0-korrusel, kus on saadaval 599 kroonised digiboksid.

Oomipoe laialdase kaubavalikuga on võimalik tutvuda ka internetikeskkonnas aadressil www.oomipood.ee. Veebikeskkonnas asuvatest tootekataloogidest leiab sobiliku elektroonikaseadme ka kõige pretensioonikam elektroonikahuviline.

Dormikor OÜ omanduses olev Oomipood on tänaseks laienenud Tartusse, Rakveresse ja Pärnusse. Oomipoe Pärnu esindus on avatud Port Artur 1 0-korrusel.