Liis Lumisalu võitis tasuta huvihariduse terveks aastaks Port Arturi Koolikaubamaja kampaania raames.

„Me salamisi lootsime, et huvikooli auhinna võidame,“ tunnistas Liisi ema Marge Lumisalu. „Nüüd saab Liis kunsti edasi õppida,“ rõõmustas ema.

Pärnu Vanalinna põhikooli 1.a klassi õpilane Liis alustas Pärnu Kunstikooli mudilaste kunstiringis õpinguid juba aasta tagasi. Port Arturi abil õpingud jätkuvad, nüüd juba ettevalmistusrühmas. Lisaks kunstikoolile käib Liis Ainula balleti- ja iluvõimlemiskoolis.

Võiduvõimaluste suurendamiseks ostsid ema ja tütar enamuse kooliasju Port Arturist. „Ostsime mitmel korral Mürakarust lasteriideid ning Port Arturi koolikauba suurmüügilt ja Tiimarist vihikuid, pliiatseid ja muid koolitarbeid,“ rääkis Marge Lumisalu.

Ka Liis ise oli auhinna üle rõõmus. „Mulle meeldib tantsida, joonistada ja lugeda,“ rääkis väike tüdruk, kes kahe huvikooli vahel meeleldi tunde raamatukogus veedab.

Port Arturi Koolikaubamaja kampaania auhinnaloosis said osaleda kõik need, kes ostsid 2. augustist kuni 4. septembrini Port Arturist koolikaupu. Loosis osalemiseks tuli täita kampaania kupong ja postitada see loosikasti. Huvihariduse auhinna loosis admiral Artur Port välja 5. septembril.

Port Artur toetab ühe lapse huvikooli õpinguid juba teist aastast. Eelmisel aastal võitis kunstiõpingud Rasmus Kuusik. Ka mullu selgitati võitja välja loosi teel kõigi nende vahel, kes ostsid koolikaupu Port Arturi Koolikaubamajast.

Samal teemal: