Tori etapp

Üks kontrollpunktidest, kus retke passi pitsatit saab, on avatud kell 10.30-11.00 Sindi raudteesilla lähedal Rütavere teeviida juures. See on mõeldud neile kes ei jaksa Torisse sõita. Teistele palve, et jõuaksite Tori põrgu kuradite juurde alates 11.30-st. Korraldajad ootavad  teie arvamusi selle retke vajalikkusest ja sellest, mis meeldis ja mida teeksite teisiti. Siis saavad korraldajad otsustada, kas ja millisena korduvad puhkepäeva rattaretked järgmisel suvel.

Puhkepäeva retkesarjas osalenute vahel loositakse auhindu Pärnumaa VI rattaretke finišis Audru ringrajal 29.septembril. Peaauhinnaks ratturi pluusist ja pükstest koosnev komplekt ja loosis muudki vajalikku rattureile.

Puhkepäeva rattaretke marsruudi valib igaüks ise, pidades silmas nii oma võimeid kui ohutust. Kes soovivad koos sõita, siis stardime ühiselt  kell 10.30 Raeküla raudteejaamast ja liigume läbi Paikuse ja Sindi üle endise raudteesilla läbi Rütavere Tori põrgusse. Kui keerata Oore teele (1 km kruusateed), leiate veidi enne sihtkohta jõudmist vasakul teeääres suure Kõivu tamme.

Info helleart@gmail.com ja telefonil 5669 9791.

Samal teemal: