Rahva Raamat pakub laia valikut eestikeelset kirjandust teatmeteostest luulekogudeni nii väikestele kui suurtele raamatusõpradele. Lisaks on valik ingliskeelsetest ja venekeelsetest menukitest. Kohapeale on võimalus tellida raamatuid, mis on olemas Rahva Raamatu suuremates esindustes. Mõeldud on poes ka muusika- ja filmihuvilistele ning lauamängu sõpradele. Raamatupoes hakkab rahvaraamatulikult asuma ka kohvik, kus saab rahulikult lehitseda raamatuid, nautida värskelt valminud kohvi ja hõrke kooke. Samuti pakub kohviku ja raamatukaupluse sõbralik sümbioos suurepärast kohta sõpradega jutustamiseks ja perega einestamiseks.

Port Arturis on raamatukauplus olnud alates avamisest, laienedes pärnakate lugemishuvi ja ostujõu kasvades iga paari aasta tagant nii müügipinna kui väljapaneku osas.

Rahva Raamatu omanik ja juhatuse esimees Viljar Ots tõdeb, et Rahva Raamat on pärnakate poolt hästi vastu võetud ja kolimise Pärnu Keskusest Port Arturisse tingis see, et raamatute ostmine kesklinnas pärnakatele veelgi mugavamaks teha.

Rahva Raamatu kauplus hakkab asuma Port Artur 2 kolmandal korrusel Cafe Piano ja endise raamatupoe alal. Rahva Raamatu kauplus avatakse Port Arturis peale ümberehitustöid.

Eesti omanikele kuuluva Rahva Raamatu kauplused paiknevad veel Tallinnas, Tartus, Viljandis ja Kuressaares. Rahva Raamat Viru Keskuses on Baltimaade suurim raamatupood. Rahva Raamatu kaupluses, mis asub Pärnu maanteel Draamateatri vastas, on raamatupood järjepidevalt olnud aastast 1912.

Port Artur on Pärnu südalinnas asuv kaubanduskeskus, mis tegutseb aastast 1997. Port Arturis tegutseb täna 82 kauplust ja teenindusasutust.