Sportland korraldab pühapäeval, 11. aprillil uue poe avamise puhul Port Arturis spordipeo mängude, võistluste ja auhindadega.

Avamispeoga tähistab Sportland kaupluse ümberkolimist Port Artur 2 laienemise käigus tekkinud uude ossa. Sportlandi uus kauplus asub Port Artur 2 esimese korruse keskel.

Sportlandi uue kaupluse ees toimub korvpalliklubi Pärnu hooaja lõpetamine ning viiakse läbi korvpalli vabaviskevõistlused, kus vastamisi on profid ja pealtvaatajad. Sopsuvõistluse järel jagavad Pärnu korvpallurid fännidele autogramme. Avatud on näpurula park ning esinevad korvpalliklubi tantsutüdrukud.

Port Artur 2 ette püstitatud välitelgis toimuvad täpsuspenalti võistlused, mida viib läbi Eesti endine jalgpallikoondislane Meelis Rooba. Välitelgis on üleval ka jalgratta treeningpukk, kus huvilised saavad sõita võidu jalgrattur Janek Tombakuga.

Raadio Pärnu eetris toimunud Sportlandi mängu võitjale, Getlyn Pedaskile, antakse peol üle peaauhind, Bottecchia lastejalgratas.
Sportlandi avamispidu algab kell 13.00. Päeva juhib Sepo Seemann.

Vastavatud Sportlandis on kohal värske kevadhooaja kaup: rattad, sportimisriided ja jalatsid meestele, naistele ja lastele.

Sportlandi kauplused tegutsevad Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal ja Soomes. Eestis tegutseb praegu 19 Sportlandi kauplust. Lisaks kuuluvad Sportlandile kauplused 100% Sports, ja Timberland.