Teist aastat tegutseva Pärnu Vanalinna Põhikooli kunstiringi kevadnäitusel Pärnu Keskuse 3. korrusel on välja pandud 2. kuni 5. klassi õpilaste tööd.

Näitusel osalevad autorid on Laura Teemägi, Elisabeth Teinburg, Lisenn Jürissoo, Kristiine Neeme, Brigitta Taling, Mats Viik, Kärt Siitan, Karmen Grigor, Laura Laiv, Kertu Saagim, Ramona Eliis Al-dra Metsäranta, Gertrud Alekõrs, Joanna Anbus ja Celery Kõrgekivi.

Peale koolitunde toimuvad kord nädalas kunstiringi kokkusaamised eraldi kahes vanuseastmes, 2.-4.klass ja 5.-9.klass. Õpilasi juhendab sama kooli algklasside õpetaja Kadi Rinaldo, kes õpetab erinevaid tehnikaid. Käesoleval õppeaastal maalitakse palju akrüülvärvidega. Pintsli kõrval kasutatakse švammi ja spaatlit. Sügisel õpiti joonistama kuivpastellikriitide ja söega. Õpilased on teinud portselanimaali, kollaaži, assamblaaži ja kartulitrükki. Akrüülvärvidega on maalitud isegi vanadele riidepuudele.

Kunstiringi praktilise töö käigus õpitakse tundma ka suurte meistrite loomingut. Päris võõrad pole enam maailmakuulsad Vincent van Gogh, Salvador Dali, aga samuti oma kodumaa kunstnikud Kristjan Raud, pallaslased jt. Alati ei joonistata üksnes klassiruumis vaid valitakse täiesti eripäraseid kohti. Viimati joonistasid lapsed Pärnu Muuseumis.