Pressiteade

Homme kell 11 avab Port Artur 2 kolmandal korrusel uksed mänguasjapood Leopold. Särtsakat avamispidu juhib väike My, jagatakse õhupalle, kinkekaarte mänguasjade ostmiseks ning tehakse palju soodustusi lastekaupadele.

Leopoldi kümme esimest klienti saavad kingituseks kaupluse 100-kroonise kinkekaardi. Lisaks on kõigil ostu sooritajatel võimalus osaleda suures leluloosis, mille võitjad selguvad 19. juulil. Leluloosi auhindadeks on suured legokomplektid, bassein ja hulk suviseid õue- ja rannamänguasju.
Leopoldis on avamise puhul saadaval soodushinnaga mänguasjad poistele ja tüdrukutele. Kõik pehmed muumid on 20% tavahinnast soodsamad. Puldiga autod ja paadid on Leopoldis kuni 40% soodsamad. Mängumeigilauda ja arstimist vajavat nukku pakutakse 25% soodsamalt. Need soodustused kestavad juuli lõpuni.

Mänguasjapoe avamise puhul on Port Artur 2 kolmas korrus homme eriti lapsesõbralik. Sellel nädalal avatud lasteriietepood Mürakaru pakub beebiriideid kuni 50% ja beebitarbeid kuni 30% soodsamalt. Raamatukauplus Apollo pakub Andrus Kivirähu jutukogu "Kaka ja kevad" hinnaga 135 krooni ning unejuttude raamatut “Unenägude karussell” 39 krooni eest. Apollo kõrval asuv kohvik Piaano teeb magusaid hinnaüllatusi. Mini Pordi Mängumaa külastajatele jagatakse sooduskaarte.

Leopoldi 120 ruutmeetrise müügipinnaga kauplus Port Arturis on natuke suurem kui vana Leopoldi kauplus Vee tänaval, mis jääb samuti edasi tegutsema.