Võitjad ja korraldajad
Žürii esinaise, Põltsamaa tootegrupi juhi Pille Riin Rimmeli sõnul võlus võidutöö hindajaid oma tasakaalustatud, küpse ja kreemja maitsega. Ta lisas, et porgandivõie meenutas oma maitselt ja olemuselt pisut trendikat idamaist hummust, kuigi on tehtud ehtsast eestimaisest toorainest.
Teise koha vääriliseks hoidiseks tunnistati Marje Maripuu valmistatud vürtsikas pohlakaste, millel oli mõnusalt mõrkjas ja jõulupärane maitse ning kena värv ning tekstuur.

Kolmanda koha saavutas hoidis nimetusega Tädi Siima marineeritud kurgid ning selle valmistajaks firma Dereku burger.

Lisaks kolmele parimale hoidisele anti välja ka kaks eripreemiat. Nagu juba traditsiooniks saanud, on nendeks memme maiuse eriauhind ning aukiri kõige kaunimalt kujundatud hoidisele.
Memme maiuse eriauhind läks sel aastal Tiiu Sommerile, kes oli konkursile saatnud rabarberinätsu. See kujutas endast kuivatatud ning suhkrustatud rabarberitükke, kus hapu ja magus olid kenasti tasakaalus, rabarberi mõnus mekk oli säilinud. Esile ei jäänud tõstmata ka autori väärt idee sel moel rabarberit kasutada ning hoidistada.

Kõige kaunimalt kujundatud hoidise aukiri anti Liivi Lastile, kelle pihlakahoidiste purgid olid lihtsalt, kuid stiilselt kaunistatud jõupaberi ja pihlamarja kobaratega.