Teiste tiivulistega pöialpoisid ei ühinenud, kuigi tavapäraselt on ühes talvises lindude segasalgas esindatud nemadki. Nüüdseks on neid pea viis grammi kaaluvaid hallikasrohelise sulestikuga linde kodumetsa puude vahel toimetamas kaheksa.

Võin oletada, et mõne on kätte saanud hiirtest ja väikelindudest toituv hallõgija või värbkakk, kuid suuremat süüd näen siiski külmal.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid