Praegu töötavad ennustusliinil kogenud ennustajad, kes annavad ööpäev läbi nõu, ja kus ennustajatel on kasutusel kaardid, tarod, mustlaskaardid, astroloogia, unenäod, kristallkuul, numeroloogia, energeetika, tšakrate kontrollimine, needuse eemaldamine jpm. Kuid mis on need mured, millega inimesed ennustusliini poole on läbi aastakümnete pöördunud? Siinkohal on vastus ühene – suhted. Elu aluseks ongi suhted: suhted meie lähedastega, armusuhted, mistõttu isegi majanduslikult keerulistel aegadel pöördutakse ennustusliini poole eelkõige just nende küsimustega.

Suhetele lisaks küsitakse nõu tervise, töö ja kõikides valdkondades otsuste vastuvõtmise kohta. Teisalt pole mitte ainult mured need, millega inimesed ennustusliini ennustajate poole pöörduvad.

Mõnikord on lihtsalt tarvis peegeldust oma mõtetele või vaja kedagi, kes ära kuulaks. Ja kui siinkohal saab veel abi ka kaartide näol, mis aitavad ehk lõhkuda seniseid mõttemustreid, siis ongi see põhjus, miks inimesed ikka ja jälle pöörduvad ennustusliini ennustajate poole tagasi. Sestap pole ka imestada, et Ennustusliin 900 1727 paljudel klientidel on aastate kestel välja kujunenud nn oma ennustajad, kelle poole ikka ja jälle pöördutakse ja kellega on tekkinud usalduslik suhe. Kui aga varem ei pruukinud alati oma ennustajat kätte saada, siis nüüd on liin sisse viinud tehnilise uuenduse, kus soovitud ennustajaga on võimalik rääkida isegi ööpäev läbi.

Täpsemat infot saab ennustusliini kodulehelt www.ennustus.ee

Kes on Ennustusliini ennustajad?

Helistades Ennustusliinile 900 1727, tuleb tervitusteksti ajal valida ennustaja lühinumber, kellega soovite rääkida ja keda ka siin tutvustame.

Ennustaja Salme (lühinumber 1)

Ennustaja Salme on hariduselt majandusteaduste magister ja ennustusliinil töötanud kümme aastat. Ta on õppinud Hiina numeroloogia ja astroloogia saladusi, kasutab ennustamisel ka taro-, šamaani- ja tavakaarte ning vaatleb inimese olemust ja elusaatust Pythagorase maatriksi (risti) abil. Salme valdab reinkarnatsiooni, tšakrate avamist ja tasakaalustamist, keha ja ruumide energeetilist puhastust, unehiromantiat, tervendamist biovälja kaudu.

Ennustaja Madleen (lühinumber 2)

Madleen on ennustusliinil töötanud seitse aastat. Tema on õppinud veda-õpetusele tuginevat Ida ja Lääne astroloogiat. Samuti näitab ta tarokaartidega kliendile tema hetkeseisu ja tulevikuperspektiivi ning aitab näha elu uues valguses, avades ka märkamata jäänud võimalusi. Hariduselt on ta kahekordne magister ja on läbinud ka hingehoiukursused.

Jaga
Kommentaarid