Jätkub registreerimine Jüri Jaansoni Kahe Silla juubelijooksule, kuhu oodatakse juba kümnendat sügist järjest kõiki spordisõpru. Lisaks jooksjatele kutsutakse registreerima kõiki kepikõnni- ja käimisesõpru, et kohe jooksjaterivi lõpust anda lähe ka Kahe Silla retkele. Loomulikult oodatakse Kahe Silla lastejooksudele kõige pisemaid spordisõpru! Juubelijooksu korraldavad MTÜ Pärnu Kahe Silla klubi koostöös Pärnu linna ja teiste toetajatega. Peasponsor on Port Artur. Start antakse 5. septembril kell 12.00.

Jooksupäeva keskne sündmustik toimub tavapärases kohas Vaasa pargis, mille ääres antakse start, toimub autasustamine ja korraldatakse mitmesugust meelelahutuslikku tegevust, milles saavad osaleda needki, kes ise rajale ei lähe.

Rada kulgeb umbes 9000 meetri pikkusel vahelduval maastikul nii asfaltteel kui pehmel pinnasel ning iga kilomeeter on märgistatud. Rajal asub kaks joogipunkti, tualetid ja meditsiiniabi. Aega mõõdetakse elektroonilise Championship ajavõtukiibiga, mis kinnitatakse nõuetekohaselt pahkluu ümber. Võistlusarvestus käib 8-s vanusegrupis, eraldi arvestust peetakse spordiklubide, kollektiivide ja koolide seas. Stardigruppidesse jaotamisel võetakse aluseks eelmise aasta tulemused! Tervisliku seisundi eest vastutab iga osaleja ise. Alla 10-aastased lapsed võivad startida üksnes vanemate loal.

Stardimaterjale hakatakse väljastatama alates 30. augustist isikut tõendava dokumendi alusel Port Artur 2 fuajees asuvas võistluskeskuses, mis on avatud kuni 3. septembrini kl 12.00-20.00. 5. septembri hommikul toimub stardimaterjalide ja kiipide väljastamine Jüri Jaansoni Kahe Silla jooksu sekretariaadist Vaasa pargis alates kell 10.00. Siiski palutakse, kui vähegi võimalik, võtta oma stardimaterjalid juba varem välja, sest võistluspäeval on rahvast äärmiselt palju.

Autasustatakse üldjärjestuse meeste ja naiste kuute paremat ning vanuserühmade esikolmikuid. Rajal on ka neli vahefinišit, kus CRAFT SPRINDI võidab kiireim, teiste kohad panevad eelnevalt paika jooksu toetajad, kelleks on Bestri pood, K-Rauta ja Port Artur. Vahefiniši võitja peab kindlasti ka jooksu lõpetama. Samuti jagatakse loosiauhindasid. Veel saavad 100 paremat spetsiaalse JJ autogrammiga varustatud Crafti jooksusärgi, 101-200 spetsiaalse nokamütsi.

Küsimuste tekkimisel palutakse võtta ühendust sekretariaadi juhi Kadri Riitsaar telefonil 56 153 528 või mailil info@2silda.ee. Kogu vajalik info on kättesaadav Jüri Jaansoni kahe silla jooksu kodulehel, millele pääsed otse siia klikkides.

Samal teemal: