„See on sari meist endist. Inimestest, kes elavad meie ümber oma tavalisi elusid, kogevad rõõme ja muresid. "Meie inimesed" jutustab lootusest ja elujõust igapäevaelu keerukuste keskel,“ ütles algava sarja produtsent Hannela Lippus.

Igast osast kujuneb autorisaade. Tegijate hulgas on Tiina Laura Kimmel, Ulvi Pihel, Maire Aunaste, Mart Taevere, Grete Lõbu, Hedli Mangus ja Christel Karits, kes toovad igas osas esile ühe inimese loo, jäädes ise ekraani taha.

"Selles sarjas ei anta hinnanguid, pole käske ega keelamisi, ei näidata näpuga. Tegijate roll on vahendada, vaataja otsustab nähtu üle, mõeldes saate peategelasega kaasa," rääkis Hannela Lippus.

Teise saate peategelane on Sindis elav Ahti Kandima , kes täiskasvanuelu alguses järk-järgult nägemise kaotas, kuid leidis endas jõudu pühenduda lähedastele ja tööle.

Ahti Kandima läbis 2009. aastal viis kuud väldanud õpingud rootsi klassikalise massaži alal Eesti Pimemassööride Ühingu Massaaži- ja Koolituskeskuses ning asus seejärel sama aasta sügisel Sindi linnas osutama massööri teenust. Oma äri alustamist toetas Euroopa Liidu Sotsiaalfond.

Jõulu 2. pühal, 26. detsembril kell 20.35 on televaatajatel võimalus kohtuda Ahti Kandimaga.

Samal teemal: