Suuremad külmad peaksid möödas olema ning on sobiv aeg viljapuuaias kääride ja saega ringi vaadata. Seda tööd ei maksa mingil juhul tegemata jätta: korralikult lõigatud viljapuud annavad suuremat, kvaliteetsemat ja ussivaba saaki! Alljärgnevalt avaldame piltjuhendi, mida järgides saab puu lõikamiseg...

Marju Reitsak

Sügislehed pakuvad silmailu õige üürikeseks ajaks. Oleme kokku kogunud nii traditsioonilisemaid kui üllatuslikke viise, mida pärast iluaja lõppemist langenud lehtedega peale hakata. Sekka ka mõned soovitused, mis oleks parem tegemata jätta.

Hebo Rahman

Vihm aitab kõigil looduses kasvavatel taimedel elus püsida ja õnneks vähendab märkimisväärselt ka aedniku vaeva. Aednik läheb mõnel juhul aga hoopis vihmale appi ja haarab kastekannu. Kas selline käitumine pole raiskav ja mõttetu?

Marju Reitsak

Märts oma pikemate päevade ja soojade päikesekiirtega on tõeline kevadekuulutaja. Lumi sulab ja nüüd võib teha järjest uusi külve. Paprikad ja mõned suvelilled hakkavad juba nina mullast välja pistma, käes on aeg järgmiste seemnete jaoks.

Marju Reitsak

Ennemuiste, kui inimesed polnud veel paiksed, võeti mullast kõik, mis võtta andis, ja koliti siis elamine mujale – uus osmik püsti ja selle ümber ka kapsamaa. Need ajad on ammuilma möödas ja kes on kord end muga­vasti sisse sättinud, seisab hea ka aiamaa eest.

Pille Hermann

Kaunite toataimede valik aianduspoodides võtab silme eest kirjuks. Justkui võluväel ja iseenesest tahavad aknalauad täituda orhideede õiemerega ja kapipealsed ümmarguste okkaliste kaktustega. Meie pakume aga välja neli hoopis teistsugust taime.

Marju Reitsak