Valitsus otsustas mootorsõidukimaksu eelnõuga luua maksuvabastused autodele, mis on spetsiaalselt ümber ehitatud puudega inimeste transpordiks või puudega inimesele kasutamiseks. Ühtlasi lepiti valitsuses kokku mitme puudega inimestele mõeldud toetuse tõstmine ning abivahendite taskukohaseks muutmin...

Külli Sink

Läänemere merekeskkonna kaitse komisjoni (HELCOM) avaldatud Läänemere seisundi hinnangu aruande järgi pole mere seisund viimase kuue aasta jooksul paranenud. Rannikukaladest on heas seisundis vaid merilest, Liivi ja Botnia lahe räim ning Botnia lahe rääbis. Hallhülge arvukus küll kasvab, ent viigerh...

Urmas Glase

Kui eelmisel õppeaastal võttis uue koolivormi kanda Abja gümnaasiumi 3. klass, siis nüüd saavad kõik õpilased endale soetada Mulgimaa motiivide ja kooli logoga T-särke, polosid, pusasid, või tüdrukud pusakleite. Koolivormi kandmine jääb vabatahtlikuks.

Urmas Glase

„Nagu Eiffeli torn. Inimesed käivad pildistamas, filmimas ja selfisid tegemas nagu vaatamisväärsuse juures,“ muheleb BerryMarketi OÜ omanik Siim Kütt (33) Tartu poolt Viljandisse sissesõidule paari nädala eest üles seatud marjamüügiautomaadi juures.

Urmas Glase

Sõpruskond järvakaid väntas juulis jalgratastega paarsada kilomeetrit Mulgimaa servast Mõisakülast läbi Valgamaa Võrumaale Luhamaa piiripunkti, mis oli eelviimane etapp viimased kuus suve tehtud rännakust, millega järgmisel suvel jõutakse Eesti mandriosale ring peale. Seejärel võetakse ette saared.

Urmas Glase