Aiataimede kastmiseks kuumadel suvepäevadel tasub kasutada vihmavett – seega tuleb valmis olla vihmavee kogumiseks ning leida lahendused, kuidas seda kõige otstarbekamalt teha.

Maris Pever

Värviga kaetud seinad on trendikad ning kaasaegsetes interjöörides paneel- ja liistuseinte kõrval üks sagedasti kasutatav lahendus. Värvitud seinad on tapeedi mõneks ajaks varju jätnud ning remontijad võivad rõõmustada, sest värv on soodne ja värvimine pea igaühele jõukohane.

Veronika Deikova

Sain selle armastust, usaldust ja ühiseid aastaid sümboliseeriva kimbu kingituseks oma kallilt kaasalt. Lõikelilled säilivad vaasis värskena nädala. Tundsin, et paar nädalat neid vapustavaid õisi on minu jaoks vähe ja otsustasin taimed kuivatada. Nii säilib see bukett nüüd igavesti.

Marit Mäesaar

Kasvatan juba kolmandat aastat toapalmi, millel nimeks laose datlipalm, kuid ta ei näe kuigi hea välja. Ma ei ole märganud, et ta eriti oleks kasvanud ja nüüd hakkavad ka lehed pruunikaks tõmbuma. Mida peaksin ette võtma?

Targu Talita

Pikkamööda edenenud kevad hakkab lõpuks hoogu sisse saama. Pikka vihmajahedat aega on tänavu naljatamisi ka novembriks kutsutud. Erinevus oli siiski selles, et valgust jagus rohkem ja lootus õnnelikule lõpule – kevadele – ikkagi püsis.

Mall Värva

Mais on viimane aeg asuda ette kasvatama vähest tubast kasvuaega nõudvaid taimi. Samuti saab juba avamaale külvata suurema osa seemneid, mida pole olnud mahti või vajadust ette kasvatada.

Marju Reitsak