Paljudes peredes nähakse lemmiklooma täieõigusliku pereliikmena. Ja tihti ei hõiva kassid või koerad kohta mitte ainult meie südames, vaid ka voodis. Ehkki mõte oma lemmik öösiti kaissu haarata näib ahvatlev, peaksime sel juhul tavalisest rohkem tähelepanu pöörama hügieenile.

Kaja Julge,
Brita Mikvere

Mõnedes purgiõlledes kasutatakse keemilist ühendit, mis suures koguses organismi sattudes mõjub naissuguhormoonina ja võib tekitada tõsiseid hädasid. Mõistlikul määral purgiõlut tarbides pole muretsemiseks siiski põhjust.

Alo Lõhmus

Päikesepõletus on tervisekassa andmetel nõudnud meditsiinilist tähelepanu keskmiselt ligi 200 patsiendil aastas. 58% päikesepõletuse patsientidest on naised ning kõige levinum on see 20–29aastaste seas. Enamasti piisab leevenduse saamiseks pereõe või -arsti konsultatsioonist, sest päikesepõletusele ...

Mart Veerus
Sisuturundus
Uriinipidamatuse all kannatab üks naine kümnest. Kust saada nõu ja abi?

Teadaolevalt kogeb 50% naistest ning iga neljas mees elu jooksul lühiajalist uriinipidamatust. Uriinipidamatuse puhul on tegemist kogu maailmas laialt levinud ja kasvava probleemiga, Eestis arvatakse olevat 100 000 kuni 120 000 inimest, kellel esineb suuremal või vähemal määral uriinipidamatust.

Eestis ravikindlustatu saab vajaminevat arstiabi ajutiselt ka mõnes teises Euroopa riigis viibides. Selleks tuleks reisile minnes alati kaasa võtta isiklik Euroopa ravikindlustuskaart.

Tiina Tooming

Pikale talvele järgnev kevadväsimus ja sellega kaasnev meeleolu langus on tuttav meist igaühele. Kevadväsimusele vastu hakkamiseks ning enda turgutamiseks piisab tegelikult lihtsatest ja igapäevastest asjadest.

Jekaterina Mishina